Windows 7 Türkçe Bütün versiyonlari 32 & 64 Bit 2010

Emeğinize elinize sağlık indiriyorum inş sağlam olur

Yalnız son linkte :

"http://rapidshare.com/files/368984002/i0000n2302s2010q1155-35.rar"

sorun var rapidde hata veriyor ilgilenirseniz sevinrim.

Arkadaşım eline koluna emeğine sağlık. ayrıca burdaki sorun yaşayan arkadaşlarla birebir ilgilenmenide çok çok takdir ettim.
tekrar sağolasın

değerli kardeşim bu indirdiklerimizi açtık. fakat iso olmadığı için nasıl yazıcaz bir adet dvd ye. bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim

Tesekkurler dostum. Katılımsız orjinal haliyle türkçe versiyonlar bunlar deyilmi??

değerli kardeşim bu indirdiklerimizi açtık. fakat iso olmadığı için nasıl yazıcaz bir adet dvd ye. bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim

Crack ta yazdirma ve kurulum mevcut

Ama yinede soruna yardimci olayim

Yazdirman icin Img Burn diye cok kucuk boyutlu bir program kurman yeterli

indirecegin linkide veryim

ImgBurn - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

son versiyonu

yazdirdiktan sonra hersey cok basit

ya ben indirdim sorunsuzca yalnız kurarken disk seçimi sırasında '' sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklemek için sürücü dosyasını içeren medyasını yerleştirin ve tamamı tıklayın '' die bi hata verio yardımcı olabilir misiniz??

ya ben indirdim sorunsuzca yalnız kurarken disk seçimi sırasında '' sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklemek için sürücü dosyasını içeren medyasını yerleştirin ve tamamı tıklayın '' die bi hata verio yardımcı olabilir misiniz??

Masaüstü bilgisayar kullaniyorsun galiba arkadasim.Sorununla win7 hic karsilasmadm ben.Arkadaslarin notebooklarina win 7 kurdum bole bir hata görmedm.Masaüstü kullaniyorsun galiba dememin nedeni ise verilen hata eski masaüstü bilgisayarlarda benm eski masüstümdeki hatalara benziyor . Bunun icin harddisk girislerini ve writer girislerini kontrol edip bir daha dene .Bunun disinda bir cözüm bulabilirmiyim bakicam

Şifreyi koyma amacınız ne, içine adınızı yada sitenin adını yazan bir txt dosyası koymanız yeterli. Aptalca şifre koymak ne ya...

Öğretsene şifre yapıştırma nasıl oluyor..

Amacın paylaşımsa şifre koymazsın; amacın paylaşım değilse, aptal olmayı ispatlamaksa defolgit özel forumlara...

Senin gibiler şifre koyunca bile kendini hekır(hacker) sanar. AMELE...

Karşında ki kişiyi tanıyınca üstat üstat deyip yalvarmaya başlarsın..

16ncı part ı tekrar upload edebilirmisin hata veriyor

16. part hatalı kardeş

bu programda ingilizce ve türkce dil secenegi var türkce sonradanmi eklendi birde bütün versionlar türkce diyorsun

arkadaşım teşekkür ederim emeğine sağlık indirdim kurucam

merhaba arakdaşım eline sağlık ama ben indirdim ama 1. rar a tıklıyorum şifre kutusu çıkıyor verdiğin şifreyi yazıyorum ama crc hatası diyiyor (bütün hepisini yazıyor hepsinin sonunda crc hatası diyiyor) bir ilgilensen memnun olurum sana kolay gelsin

tamam buldum ve aşağıya da yazdım

DUYURU;

ARKADAŞLAR ŞİFRE HATASI VERİYOR DİYEN ARKADAŞLAR ŞİFREYİ SON KISMINDAKİ -35 İ YAZMADAN YAZIYORSUNUZ DAHA SONRA -35 İ KENDİNİZ SONRADAN GİRİYORSUNUZ VE TAMAMI TIKLIYORSUNUZ VE RAR DOSYALARI AÇILIYOR
HEPİNİZE KOLAY GELSİN BİR BİRİNİZİ KIRMAYINIZ

Geri