"Windows 7 Ultimate" Mayıs Ayı Güncellemeli Orjinal Türkçe x64 & x86 TEK LİNK

harbikiz

New member
Reaction score
0
"Windows 7 Ultimate" Mayıs Ayı Güncellemeli Orjinal Türkçe x64 & x86 TEK LİNK

Windows 7 Ultimate orjinal Türkçe sürümüdür. En son çıkan Mayıs yamaları ve tüm windows 7 sürümlerini içinde barındıran windows 7 işletim sistemidir.
2rxd17t_jpg.png

32 bit ve 64 bit sürümlerini isteğiniz doğrultusunda kurulum ekranında seçip yükleyebilirsiniz.

Tek Link Olarak süper hızlı indirmenin keyfini yaşayın kolay gelsin ,güle güle kullanın...........

(indirme hızını lütfen test edin çok şaşıracaksınız)

link.................[URL="TEK LİNK | Windows 7 Ultimate Orjinal Türkçe 7600 - x64 & x86 Download | TEK LİNK "3.6 GB - FULL İNDİR""][URL="http://blog.onurbolatcan.com/teknox-yazilim/windows-7-ultimate-7600-turkce/turkish-3264bit-full-tek-link"]HARBİKIZ[/URL][/URL]

aktivasyon için aşağıdaki linke tıklayın..

http://www.hackhell.com/windows-7/667071-windows-7-ve-vista-aktivasyonun-da-son-nokta.html

emegine saglik... ftp link olarak vermis kim verdiyse.. hizi cok iyi hatta mukemmel...

emeğine sağlık harbikız linkte maşallah denilecek türden

Hız çok iyi başka söze gerek yok.

Eline sağlık harbikiz bi tafsiyem daha var ben şuan msj 21:53 ve indirme hızım ınternet dowland manager'le indirme hızım görüntüdeki gibidri eğer bunu sabah saatlerinde mesela 05:00 yada 06:00
da indirseniz hız oranı daha fazla olur.

adszot.jpg

tesekkur etmek isterdim ama sinirlenmek dısında hiçbişi yapamıyorum 1 gb indirdikten sonra hata verdi bastan indireyim deyince cekmişler netten:(

link gg olmus sayfa görüntülenemiyor diyor düzeltirmisin

link düzeltildi, tıkladığınızda açılan bloktan indirme yapacaksınız kolay gelsin........

Arkadaşlar herkese kolay gelsin elimden geldigince boyle yararlı paylasımları paylaşmak istiyorum ancak bazı site yöneticileri indirme linkini direkt oalrak istedikleri için bende serverdan çekmek zorunda kaldım... ancak yeniden aktif haldedir... indirme hızı son derece müsaittir. maximum performans la indirebilirsiniz...

Herkese İyi indirmeler sitemi zayaret edip bi teşekkür zor olmamalı

Emege saygı...

yaa gene çalışmıyor bu link 2 seferdir indirdim 38 e kaldı bu seferde :(((

Eline sağlık harbikiz bi tafsiyem daha var ben şuan msj 21:53 ve indirme hızım ınternet dowland manager'le indirme hızım görüntüdeki gibidri eğer bunu sabah saatlerinde mesela 05:00 yada 06:00
da indirseniz hız oranı daha fazla olur.

adszot.jpg

maşallah.....

Geri