Windows 7 Ultimate Rokobozz Edition, Güncell artı Modifiye

ewet arkadaşlar konuyla ilgileniyorum artı linklerin adını ne koyarsam koyayım arkadsaş yine sildirecek cünkü kıskanclıktan cıldırıyor cünkü türkiyede bunu yapan başka kimse yok bu duygu tamamen bizim türklere has bir duyu. yeni linkleri upland ediyorum

takma kafanı kardes sen...paylasımın cok ıyı bence hemen ındırıp format atcam...ama rapid atarsan tabi:(

şu anda rapid yüklüyorum ama partlar sıfır yani daha önce indirip yarıda kalanlar bana pm atsın

bugun yollar mısın kardesım rapidleri sabahtır beklıyorum da:(

başarılı bir çalışma linklerin yenilenmesini bekliyorum arşivde olması gereken bi çalışma eline sağlık

göstermiş oldunuz ilgiye teşekkürler artı sabrınız icin ayrıca teşekkür ederim

sayın admin umarım linkleri yanlış eklememişimdir

saygılarımla

rokobozz kardeş teşekkürler
yalnız rar dan çıkartırken crc hatası veriyor

teşekkürler. Önceden indirmiştim. Kurdum, kırdım, sürücülerimi yükledim. Çok güzel çalışıyor.
Ellerine sağlık.

rokobozz kardes banada calısan linkleri yollarmısın...kafadan 1.link calısmıyordu...saygılar

emek emektir ellerin dert görmesin reis

arkadaşlar part birde hata varmış bende yeniden uplan ettim kusura bakmayın benden kaynaklanan bir sorun değil az önce upland bitti ve bende konuyu yeniden güncelledim şu an sorunsuz kendim indirip denedim

saygılarımla

3.part crt hatası veriyor ..2 defa indirmeme ragmen

11.ve 13 partlarda hatalı...dosyaya cıkarmaya baslıyor 11. Parta ctr hatası verıyor

1. 3. 11. 13 ve 14. partları tekrar yükledim indirdim denedim sorun yok ve yeni linkleri konuya ekledim link hatalarından dolayı affola elimde olan bir şey değil tamamen yükleme peogramından yada rapidten kaynaklanıyor
indirip kuran arkadaşlar tütfen fikirlerini belirtsin

saygılarımla....

sistemi yükledim beğendim de eksik kısımları var ctrl+alt+del kobinasyonu bu versiyonda yok ama genel olarak iyi

ctrl alt del olayını google da aradım buldum halloldu

ctrl+alt+delete tuşları yerine ctrl+shift+esc kulanabilirsin

teşekkürle ancak klasörler açılırken degişik açılır nasıl düselir yani normal açılması için varsayılanı yükledm ama olmadı teşekkürler emeginis için

teşekkürle ancak klasörler açılırken degişik açılır nasıl düselir yani normal açılması için varsayılanı yükledm ama olmadı teşekkürler emeginis için

o tamamen bir efektir ben onu yapabilmek icin nekadar araştırma yaptım.
onu kaldıramazsın o tamamen bu işletim sistemine özgü

Geri