windows 7 ultimate x64 sp1 yükleyemiyorum...

ertan01

New member
Reaction score
0
arkadaslar windows6.1-KB976932-X64 indirdim fakat yaklasık 1 saat kurulumdan sonra bu hatayı alıyorum.saygılar...

Microsoft sp1 güncellemesini yayınlamadan önce KB976902 Güncellemesini yayınladı. Güncellemelerde çeşitliliği sağlayacak olan ve ileride yayınlanacak olan güncellemelerin alt yapısını bu yama ile birlikte tamamladığını duyuran Microsoft, bu yamanın başka hiçbir işlev kazandırmadığını duyurdu.

Bu güncelleme bilgisayarıda yüklü değil ise birde bu güncellemeyi yükleyerek sp1 güncellemesini deneyebilirsin..

Microsoft sp1 güncellemesini yayınlamadan önce KB976902 Güncellemesini yayınladı. Güncellemelerde çeşitliliği sağlayacak olan ve ileride yayınlanacak olan güncellemelerin alt yapısını bu yama ile birlikte tamamladığını duyuran Microsoft, bu yamanın başka hiçbir işlev kazandırmadığını duyurdu.

Bu güncelleme bilgisayarıda yüklü değil ise birde bu güncellemeyi yükleyerek sp1 güncellemesini deneyebilirsin..

senin bahsettigin sistem güncellestirme hazırlıklılıgı denetle güncellestirmesi sanırım,onu ilk gün yükledim.güncellestirmeler listesinde kb976902 diye görünüyür zaten.bayagı bi arastırma yaptım.sistem hatalarını düzeltme için sfc/scannow felan denedim.google dada aradım fakat yine aynı hata devam ediyor.

Bende yükledim sp1 64 bit güncellemesini fakat torrentten indirdim ve kurulum yaparken neti kapattım herhangi bir sıkıntı olmasın diye Ekran alıntısı aşağıda olduğu gibidir..

387f6a7b1c4bd197114e90470c06556d.png

Bende yükledim sp1 64 bit güncellemesini fakat torrentten indirdim ve kurulum yaparken neti kapattım herhangi bir sıkıntı olmasın diye Ekran alıntısı aşağıda olduğu gibidir..
ya zaten dosyalar sitelerdede torrentdede aynı 903 mb(924.874kb)torrentndende indiriyordum daha cabuk olsun diye hotfile dan aldım,aynısıydı zaten.neti kapatmayla alakalı oldugunu düsünmüyorum fakat birde öyle deneyeyim bakim.

netsiz de olmadı :(

ya zaten dosyalar sitelerdede torrentdede aynı 903 mb(924.874kb)torrentndende indiriyordum daha cabuk olsun diye hotfile dan aldım,aynısıydı zaten.neti kapatmayla alakalı oldugunu düsünmüyorum fakat birde öyle deneyeyim bakim.

netsiz de olmadı :(

Eğer kullandığın Win 7 modifiyeli ise bu tür hatalar olması doğal. Çünkü bu işletim sistemlerinin sıkıntısı kullandıkça ortaya çıkar bazı programlarda hata vermeye ve sistemde sıkıntılar olmaya başlar. Sistem daha hızlı çalışsın ve daha görsel olsun diye tamamen üzerinde oynamalar ve regedit ayarlarını değiştiriyorlar.. Bu söylediklerim tabi böyle bir işletim sistemi kullanıyorsan geçerli

Bana göre tek çare kalıyor temiz bir format at fakat aktivite etme KB976902 güncellemesini yükle ve daha sonra üzerine sp1 güncellemesini yükle ve son olarak aktivasyon işlemini gerçekleştir derim.

Geri