Windows 7, XP'ye karşı!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
20100401022603_win7.jpg

Win7 ve XP memnuniyet karşılaştırması!

Windows 7 kullananlar mı, yoksa Windows XP kullananlar mı halinden daha memnun? İşte cevabı...

Forrester'ın yayınladığı araştırma raporları merak edilen bir sounun cevabını veriyor: Windows 7 kullananlar mı, yoksa Windows XP kullananlar mı halinden daha memnun?

Windows 7'nin inanılmaz başarısı karşısında ne Mac OS X'in ne de Linux'un duramayacağını gösteriyor. Ama ihtiyar Windows XP hala yaşıyor. Windows XP'yi terketmeyen kullanıcılar arasında halinden memnun olanlar yüzde 43. Bu kullanıcılar henüz Wİndows 7'ye geçmeye gerek olmadığını düşünüyor.

Öte yandan Windows 7'yi deneyenlerin yüzde 86'sı bu işletim sisteminden son derece memnunlar. Çıktıktan bu kadar kısa süre sonra bu kadar bağımlılık yapan ve yüksek memnuniyet sağlayan Windows 7, işletim sistemleri tarihinde XP kadar iyi anılacak gibi duruyor.

Geçiş yapanların yüzde 43'ünün eski Windows XP kurulu PC'lerinden geçiş yapmış ve memnun kalmış olması da Windows 7'nin donanım ihtiyaçlarının esnekliğini gözler önüne seriyor.

Bilgi için: Microsoft

güzel haber olmuş.. vistadan xp'ye mi yoksa windows7 ye mi geçiş yapayım dien arkadaşlara yol gösterici olur umarım..

bilgi için tşk ederim ilk çıktıgından beri kullanıyorum win 7 yi çok saglam çok güvenilir ben bi çok program denedim win 7 de bazı programlar çalışmadı ama xp nin yeri çok ayır tüm programları çalıştırıyo bnm görüşüm xp vazgeçilmez bnm konumumda ve yurt dışından dönünce tekrar xp kurcam pcime umarım yorumda bi yanlışım yoktur bu bnm sadece kendi düşüncem....

ihtiyar delikanli her zaman iyidir bencede XP

vista kullandım iyidi yada ben kötü diyecek kısımlarından anlamıyorumdur şimdi win 7 kullanıyorum süper xp kullanmadım makinamda xp ye söylenecek laf yok aslında artık modifiyeli xp dolu her taraf win 7 deki görsellik hız herşey mevcut xp ama win 7 tadında

Geri