windows 7 yapı kullananlar dikkat...

kaplan85

New member
Reaction score
0
bu siteye dikkat
Orijinal Microsoft Yazılımları

sakın buraya girip herhangi bir microsoft orjinallik doğrulaması yapmayın eğer girip loaderi yükleyip sonra webden doğrularsanız sizin pc ye c/ye sızıp tüm işletim sistemini denetim altına alıp etkisiz hale getirecektir ben win7 yapı7600 kullanıyorum girip bunları yapınca kullandığım sürümü süresini bitirdi yani orjinal yapmıştım yüklediğim cracki kaldırmış sonra ne yaptıysam işe yaramadı en son sistemi geri aldım işe yardı.

kullandigin crack ise yaramiyordur ondan.... bende iki laptop var biri orjinal ultimate digerine crackli kurdum dogrulamadan gecti... crackta patlamadi

hayır hocam crakla alakası yok sistemi geri aldım eski cski kurduğum crak yine devreye girdi ve orjinal logosu sisteme yine geldi

orjinal logosu onemli deil... onu oraya gostermesi basit... sadece crack is gormuyor... is gorse dogrulamadan gecerdin tipki benim gibi... bende hic bir sorun yok dogrulamadan da geciyor.. yaklasik 2 ay once format attim.. 2 aydan beri 12 kere dogrulamaya soktum hic bir sorun cikmadi

evet senin crack te sorun var. bende şimdi doğrulama yaptım başarılı dedi.

Ohooo onu senden önce öğrendim ben.

Windows doğrulama başarılı oldu
Şimdi ek özellikler de dahil olmak üzere orijinal Windows yazılımlarının sağladığı tüm fırsatlardan yararlanabilirsiniz!

şimdi denedim sorun yok

Boşa uğraşıyor bıll amca engelleyemez korsanı

hiç bir crack ta başıma böyle birşey gelmedi

Geri