Windows 8 AİO MSDN [x86 - x64] TÜRKÇE

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0

bjyZd.jpg

Windows 8 AİO MSDN [x86 - x64] TÜRKÇE

Windows 8 Core, Pro ve Enterprise Sürümlerinin x86 ve x64 Sürümlerinin Tek ISO'da Toplanmasıyla Oluşturulmuştur.

AİO sürümüdür kurulumda key gerekmez..

bunu bekledim bekledim gelmedi. gelmeyince tek tek 32 bit 64 bit indirmiştim bunuda indireceğim tekrardan teşekkürler emeğine sağlık :)

ultimate,basic gibi sürünler cıkmayacakmı tüm sürümler bunlarmı kardeşim.ayrıca paylaşım için teşekkürler

Linkler uçmuş.Dosyalar kaldırılmış.Dosya paylaşım sitelerine bir şey yüklerken, yüklenilen şeyin gerçek ismini yazmayın.Yüklediğiniz dosyaların ismini alakasız şeyler yazarsanız telif hakkı nedeniyle kaldırmazlar.Sanırım dosya ismi yasaklı kelimeler arasına girince dosyayı bi süre sonra kaldırıolar.Dosyanın ismi Windows ile alakası olmayan bir şekilde ya da eksik harfler tarzında olursa böyle sorunlar olmaz diye düşünüyorum.Kendi ismini falan yaz mesela :D. Emeğine sağlık.Kolay gelsin.

Usta ben bulamadım indirme yerini.Açılan sayfada link yok.Bulan varsa söyleyebilirmi?

usta cok sağol. bu win8 im drayvır ları win 7 ile aynımı? benim leptap a kuracam onu için sordum.

Teşekkürler.Emeğine sağlık.Sana Seviyoruz terenova77 :D

%53'te server bağlantıları kesildi.İDM zaman aşmına uğradı uyarısı verdi.Tekrar baştan indiirmeyi denedim ama serverlarla bağlantı gene kurulamadı.İndiren varmı acaba?Cevap verebilir mi?Yoksa sorun bende mi...

Çalışıyor mu diye düşünen olursa bu gün cdye yazdım ve formatı attım çalıştı yani. zaten paylaşımı yapan kardeşimizin paylaşımları sorunsuz. yine de tereddüt eden varsa diye belirteyim dedim.

Emeğine sağlık Terenova, genel anlamda nasıl Windows 8 ? Windows 7'yi çalıştıran bir sistem rahatlıkla çalıştırabilir mi acaba ?

Emeğine sağlık Terenova, genel anlamda nasıl Windows 8 ? Windows 7'yi çalıştıran bir sistem rahatlıkla çalıştırabilir mi acaba ?
Kaynak kullanımı konusunda win7'den biraz daha iyidi.Sürücü konusunda başın ağrımazsa çalışır win7 li pc'de.Şahsi düşüncem yeni başlat ve pc'yi kapatmak için sol tarafa sürükleyip kapatın çıkmasını bekleme olayına uyuz oldum onun dışında win7 yerine kurulabilir güzel özellikler eklendi çünkü.(kopyalama dosya transferi işlemindeki durdurup başlatma,entegre sanal cd desteği,hyper-v,gelişmiş görev yöneticisi...)sürüm numarası 9200'lı win8 pro kullanmıştım.Ama enterprise istediğim için bunu indirip bakarız artık.

Geri