Windows 8 Gelişmeler, Sorunlar Ve Öneriler

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
OrG6j.jpg

Windows 8 de karşılaştığınız sorun ve problemleri bu başlık altında Varsa Buradan Konuşalım.

Mesela avira internet security windows 8 de çalışmıyor,şaşırdım.

Yok hocam ingilizce avira da çalışmıyor,zaten avira itiraf etmiş en kısa sürede sorunu çözeceğiz microsoftla görüşmelerimiz devam ediyor diyor.

fuw7g.png

Konu sabitte. Windows 8 ile ilgili bilgiler bundan böyle başlıkta.. ;)

Metro'ya alıştıktan sonra başlat menüsü pek gerekli değil ama önerebileceğiniz stabil bir program var mı ?

bende classic shell 3.6.2 kullanıyorum, şu ana kadar sıkıntısı olmadı :)
ücretsiz bi shell programı :)

1. Avira uyumlu değil.
2. daha öncede konu açmıştım aynı sorunum devam ediyor. Şöyleki; Bilgisayarı açınca kullanıcı seçimi ekranı gelmiyor, bilgisayarı son olarak kim kapattı ise o kullanıcı ile giriş yapıyor.

1. Avira uyumlu değil.
2. daha öncede konu açmıştım aynı sorunum devam ediyor. Şöyleki; Bilgisayarı açınca kullanıcı seçimi ekranı gelmiyor, bilgisayarı son olarak kim kapattı ise o kullanıcı ile giriş yapıyor.

Kullanıcı hesaplarına parola girerseniz yani hepsine, parola isteyeceğinden dolayı direk olarak en son hesap açılmayacaktır. Bütün hesaplar ekrana gelicek diye düşünüyorum..

Son Msdn win 8 sürümü ne zaman çıkar arkadaşlar Haftalardır bekliom RTM var hala :D

msdn sürümü çoktan çıktı. RTM tabletler için çıkan versiyonu.Windows 8 çıktı.güncellemeler bile gelmeye başladı.

hocam hala Ağustos sürümlü Msdn ler dolaşıo ortalıkta 26 ekimde yapılan son lasman ürününü istiorum ben bi fark yok deme ? Şimdi bana Hala Msdn de 16 ağustos tarihlisi var millet onu paylaşıor.

hocam avira kendi sitesinde hala windows 8 için ürünlerimiz hazır değil demekte

Currently, the Avira products are not ready for Windows 8 and Windows Server 2012 (Built on Windows 8).

vodafone mobil modemle internete bağlanıyorum ancak sayfa yüklemeleri çok yavaş win 8 den kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum win 7 de böyle bir sorun yaşamamıştım DNS değiştirmeme rağmen durumu bir türlü düzeltemedim onun dışında sorunsuz bir sistem win 7 de laptop kasılırken win 8 de bunu yaşamıyorum donma vs. de yok. bu sayfa yüklemerinde yaşanan sorunu nasıl aşabilirim önerisi olan varsa paylaşabilirmi !

Win 8 in 7 ye göre oyun performansı nasıl?

hocam avira kendi sitesinde hala windows 8 için ürünlerimiz hazır değil demekte

Currently, the Avira products are not ready for Windows 8 and Windows Server 2012 (Built on Windows 8).

Daha dün verildi bu sürümler kendi sitesinde daha verilmeye başlanmamış olabilir. İndirip denedin mi?

Win 8 in 7 ye göre oyun performansı nasıl?

Oyun preformans olarak Win 7 den fark göremedim fakat oyunları sorunsuz olarak oynayabilirsiniz..

Geri