ben netbook a yükledim ama baslat ekran çözünürlüğü yüzünden calısmıyor acılmıyor 1024x600 bunu 1024x768 yaptım ama net göstermiyor bulanık gösteriyor 1280x800 yada 1366x768 nasıl yapabilirim
Windows 8 şu an için bazı antivirüs programlarını kabül etmiyor.Mesela orjinal Kasperky kullanıyorum oda uyumsuz diyor.Yakında uyumlu olan sürümleri çıkarırlar.Diğer uygulamalarda çok sorun yok.
Deneme amaçlı comodo internet security 2013 1 senelik lisanslı yapıp çalıştırdım.hem win7 de hemde win 8 de. sonra sildim beğenenler varsa bu virüs programını kullanabilirler. Kaspersky internet security 2012 2013 çalışıyormu. Elimde orjinal lisansl var.
Hiç stabil değil win7 daha iyi. Kafasına göre hiç olmadık yerde mavi ekran verip kilitliyor. Metro uygulamaları bazen açılmadan kendiliğinden kapanıyor. Oyunlardaki performansı da kötü, donmalara neden oluyor. En güncel sürücüleri(ati 13.1) kullandığım halde böyle. Benzer şeyleri vistada da yaşamıştım. Windows 8 in bu dandikliği ubuntuya yarar. Zaten "ubuntu for android" in çıkmasını bekliyorum![]()