Windows Bir Hackermi.?

bana kalırsa bu konunun gerçeklik payı var salak olan bir adam bile anlar amerikanın salak stratejilerini ne yapmak istediklerini bunu sadece medya gizliyormuş gibi gözüküyor ama yalan amerikanın Türkiyeyi vurma planı ise bence vurabilir ama bu bu topraklara sahip olabilir anlamı taşımaz nasılki müttefik güçlerinin kıçına tekmeyi bastıysak zamanında şimdide aynı salakların kıçına tekmeyi basar geri göndeririz. Microsoftun bu stratejisi zaten ap açık ortada ben sistem yazıcam sende bu sistemi kullanıcaksın ama kalkıp ben sana sattığım sistemi kontrol edemeyeceğim yada kontrol altına alamayacağım hahaha güllerimbuna ayrıca belirtmek isterim ki orduya ait bilgisayarlar öyle fasa fiso değil ki stratejik bilgilerin saklandığı makinalara değil microsoft babası gelse giremez kimse bilip bilmeden yazıp çizmesin kimse aptal değil ehehe yaw bunlar ne için uğraşıyolar yaw dün boktular bugün koktular... neymiş amerikaymış süper güçmüş görücez süper gücü biz bileğimizin hakkı ile Allah Rızası ile aldık bu toprakları öyle teknolojiyle sömürmeyle değil...

Geri