Windows FiestaXP SP3 Katılımsız Kurulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyvallah kardeşim saolasın!
ya meseleyi bende biliom ama bukadar büyütmeye ne gerek var yani?
bende ilk kez gördüm bu işletim sistemini sizlerle paylaşıyım dedim ama kabahat oldu..

bu arada adresi bende yazıyımda dediğin gibi bi tatil yapalım :D:D

hehehe gittiğimizde eker bu bizi bence..!

Abi Gel Başımın Üstünde Yeriniz Var Ne Demek Yaşatırım Sizi Buralarda Geldiginizde Arayın Kordinatlarınızı Veriın Anında Yanınızdayım Alla Alla Ne Ekecem
Etiniz Ne budunuz Ne :) Sırtımda Tasırım Sizi

yorum yuzunden kavga edenler size sesleniyorum sapıtmayın beyler isteyen istedigini yazar.. yazamazsa forum forum olmaz.... cogu kısı guluyordur sıze yapmayın..

helal ѕıƒıя∂σкυz birisinin bu mesajı vermesi gerekiodu o şanslı sen oldun :)

oNuR!' Alıntı:
eyvallah kardeşim saolasın!
ya meseleyi bende biliom ama bukadar büyütmeye ne gerek var yani?
bende ilk kez gördüm bu işletim sistemini sizlerle paylaşıyım dedim ama kabahat oldu..

bu arada adresi bende yazıyımda dediğin gibi bi tatil yapalım :D:D
Arkadaş hiçmi birşey araştırmadan konu açıyorsunuz anlamadım ki az bakın varmı yokmu diye aylar önce aynı konuyu aynı şekilde verdim!!! Daha sonra ise programı yapanlar tarafından linkler silindi + olarakta bizim msj ları anında silen görevli arkadaşlar bunu neden görmediniz şaşırdım yani!!

:cool:

oh oh, gayet hareketli bir topic burasi. :D
bende varim antalyada, bir gece bende isterim.

doxx çok saol kardeşim eyvallah ekledim ilk sayfaya!

indirdim yükledim kurdum

işte masaüstü görüntüm
[img=http://img102.imageshack.us/img102/3778/adsz8ge.th.jpg]
bu arada 8. part inmesine gerk yok ben başka siteden aldim linkleri ayni linkler 7 link indirince iso dosyasi için yeterli ama kurulum 1 saatten fazla sürüyo hiçbir noktada şifre cd keys istemiyo

eyvallah saolsın 8. siliom ozaman!

teşekkürler dostum eeelrine sağlık:hhman:

yaa arkadaslar ben 7 dosyayıda indirdim ama birleştirirken tanımlamayan arsiv sonu diye bir hata veriyor bu sorunu yasayan baska kımse varmı?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri