????Windows Genuine Advantage????

yassi

เll๔є שคtค&#36
Reaction score
0
arkadaslar yardim ederseniz sevinirim

pc mi acinca kurmak icin windowstan program cikiyor uyari mesajlari yollamak icinmis (pc almanca oldugu icin düzgün ceviremiyorum sorry)

simdi ben bunu kurmassam pcme bisey olurmu??

bundan kurtulmanin yolu varmi??

forumda iskorpitx'in konusunu gördüm indirdim kurmaya calistim ama pc host bilmem bisey degismiyor iste oda olmadi :vur

yorumlarinizi bekliyorum

bir resim eklesene dostum sana zahmet

bir resim eklesene dostum sana zahmet

Resim

29vo5eh.jpg

dostum sağ alt köşede resimdeki bir yıldız vardır onu sistem 32 den wga tray sil de görev yöneticisinden de görev sonlandır şeklinde kapat ama ilk önce sistem 32 den wgatray exe. yi bul delete de sileyimmi sorusuna cevap verme bekle sonra silebilmen için görev yöneticisinden wgatray exe görev sonlandır de ve hemen soruya evet de tekrar çalışmadan silmeye bak sonra ise bu konudakini yap olacaktır yapamazsan eğer hemen cevap yaz yardımcı olurum sana
http://www.hackhell.com/windows-xp/287621-xpyi-lisansli-yapin-resimli-anlatim.html

linktekini denedim maalesef olmadi sistem onay vermiyor degistiremedim

simdi sistem 32 den wgatray exe ariyorum :S

dostum linkteki wgatray exe çalıştığı için işe yaramıyor sistem 32 den wgatray exe üstüne tıkla sil de ama soruya evet deme çünkü görev yöneticisinde çalıştığı için silmez görev yöneticisinden görev sonlandır de ve hemen sil yoksa kısa sürede tekrar çalışmaya başlar

oraya kadar gelemiyorumki ikinci adimda zaten sifreyi bile kabul etmiyor

dostum wgatray exe. sorununu hallet ilk önce sonra ccleaner tarzı bi pro ile temizlik yap pc yi yeniden başlat bir daha dene olacak

dostum wgatray exe. yi sildinmi

dostum beni yanlış anlamazsan team wiewer diye bi pro var sana uzak masa üstü bağlantısı yapayım ordan çözelim

yatsımi burda saat gece 23-30 oldu sen gelmeyeceksen ben çıkacağım

Geri