????Windows Genuine Advantage????

baslat >calistir>regedit.exe> yönetici modunda baslatmak OK

Hkey_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows Script Host\Settings
Sagdaki pencerede UseWINSAFER in altinda asagidaki anahtar yoksa yeni olusturp adini "Enabled" koydukdan sonra ayni adli anahtara yeni bir deger veriyoruz bunuda bu yeni olusturdugumuz (YOKSA EGER) anahtara tiklayarak acilacak pencerde "Enabled" yazisinin altindaki deger yazan sendeki almanca ise "Wert" Yazar buraya yani bos olan yere "1" Yazip cikiyoruz .bilgisayari kapatip yeniden ac ,,islem tamam .. bilgisayar güvenligi korumasi gduvari,vs calisir durumda ve sürekli aktuell tutmalisin,, lakin WINDOWS aktive etme gibi bir yazi alirsan baslikda attgin gibi onun printscreenn i BURAYA KOYUP ALACAGIN HATA CODLARIYLA OLUSABILECEK SORUNLARINA ETKINLESTIRME AYRICA YAPILiR arama cubugu simdilik isini görÜR: KOLAY Gelsin
"Enabled" >1
kayit defterindeki girdilerde enable yazan yerdeki degeri 1 yapmakdir ,
basla calistirdan
" %systemroot%\System32\WScript.exe " > yaz dosya burda duruyor,,
,

yardimlarindan dolayi

<<<DeFThELoG>>> :goz:

ozgur

karizma

batandiken

veeeeeeee ℓσя∂´a :goz: TESEKKÜRLER :clap

Cok tesekkurler Ozgur arkadasim. Sorunum senin soyledigin sekilde cozuldu. En az crack dosyasini upload eden arkadas kadar onemli bir is yapmissin. Tekrar tesekkurler.

Merhaba Bu Konu Tam Olarak Nasil Hal Olmus Bilmedim Aslinda yassi Anlatsaydin cok iyi olurdu bende almanyadayim ayni sorun bendede var lütfen tam olarak Nasil hal etin anlata bilirmisin..?? yada birileri söliye bilirmi bundan nasil kurtula biliriz..??

Yassi verdigi resimdeki problemin aynisi..?

Merhaba Bu Konu Tam Olarak Nasil Hal Olmus Bilmedim Aslinda yassi Anlatsaydin cok iyi olurdu bende almanyadayim ayni sorun bendede var lütfen tam olarak Nasil hal etin anlata bilirmisin..?? yada birileri söliye bilirmi bundan nasil kurtula biliriz..??

Yassi verdigi resimdeki problemin aynisi..?

bisey yapmadim benimki gercekmis :utan

Geri