Windows Kurarken Pinball Nasıl Oynanır?

RomeoMAD

JusT B€
Altın Üye
Reaction score
0
30 mart 2006 da meraklı bir arkadaş, "windows kurarken boş boş oturcağımıza pinball oynasak, nasıl yaparız" diye bir soru yöneltmiş.
sonrasında 100$ ödül koyulmuş ve sonuç alınmış.
Cevap shift+F10a basmaktan geçiyor. Command prompt açtıktan sonra ise istediğiniz programı çalıştırabiliyorsunuz

i13586_pinball.jpeg

Huahahahha nekadar küfür ettım bılemezsın lamagro :]]

Nıye daha onceden bulmadım dıye

super işe yarıo mu denicm bu gun yeniden kurarım :D:D:D

freecell i tercih ederim.

abi böle bşi yok ya...sen bi harikasın.daha ii bşi olamazdı..öpüorm seni romeo:D

ama bşi sorcam:
pc ye tam format atsak,gene de oynayabiliyoz mu_?yani hem c'ye,hem d'ye atsak..

bi de,(yav film de izleyebilioz mu boş oturmamış oluruz.format atmadan önce indiririz 1-2 paris hilton:D:D:D:D boş oturmamış oluruz::p:p:p:p:p)

Pekı Pekı Conter-Strike De Oynayabiliomuyuz Msn Acabiliomuyuz...

Yok Daha Neler... Adam Paint Ball Vermiş İşte Toplu Tüfekli Oyun

Oynayın Gariiiiiiiiiii

Oynarsınız ben denemedım yanı resıme dıkkat edın dostan cablerı kurduktan sonra Mavi ekrandakı kuruluma gectıgınde Wındows yuklenıyor sekmesındeyken oynanabılıyor..

vatana millete hayırlı olsun sanada helal olsun teşekkürü hakettin sırf bu zevki tatmak için yeniden kurucmm şirketin pcyi zuhaha amma hava olr bee
-nabıyon
+pinball oynuyoom
-format atmıyomuydun olm sen
+atıyooom
-eee?
+ne ee olm cahilmisin bunuda bilmoosan yuh artık zuhaha

çok güzelmiş :):):):) iyi de cmd hangi bölüme girip de oynayacz ??? yani ???.exe şeklinde

İyiymiş bee romeo hiç aklımıza gelmedi böyle bişi yaaa 10 yüz milyon kez format atmışızdır belkim ama niye düşünmedik ki yaaa...Saol kardeş......

yaw bee ilk kez duydum manyak bi si:D

guzel paylaşım saol...her haftada 1 format çekerken sıkılıyordum bari pinball oynarım

tşk format atarken tv seyretmeye son

Bende Denedim Basarılı Oldu Tesekkür Ederim Bu Arada Romeo Arkadasımız Murat Boza Benziyoo

saol romeo ii bilgi...

Geri