Windows Live Messenger Final Türkçe 8.0.0812.0 [ Plus + Discovery + A-pach + Scripts]

teşekkürler çok yardımcı oldun allah razı olsun

gerçekten çok ii bir calısma olmus cok saol

ya ben bunu indirdim dediklerini yaptım hala 2 yada 3 tane messenger açamıyorum nerden açabilirim yardımcı olabilirmisinnnnn

hayalet_85' Alıntı:
ya ben bunu indirdim dediklerini yaptım hala 2 yada 3 tane messenger açamıyorum nerden açabilirim yardımcı olabilirmisinnnnn

Çoklu messenger Açma yaması konuda bulunuyor..

09 Ağustos 2006 tarihinde Windows Live Messenger Final tekrar güncellendi. Bu tarihten önce WLM'yi kurduysanız, kaldırıp en son sürümü olan Windows Live Messenger 8.0.0812.00'ı indirip yeniden kurmalısınız.

hhflood.JPG

hhflood.JPG

hhflood.JPG

hhflood.JPG

hhflood.JPG

hhflood.JPG

hhflood.JPG

hhflood.JPG

Salasın babacığım.

GÜNCELLEME

Live Discovery Final 1.0.019

Bugun (26-08-06) yayınlandığı tarihten itibaren ilgili Mesaja eklenmiştir..

abi cok saol valla hep arıodum saol saol thx EMEGE SAYGI!! :D :D ;)

hellboy ^stealdp yazıyorum ya karşımdakinin resmi benim avatarım oluyor ya sonra onu nasıl kaydedicez.bide karşındakinin resimini otomatik olarak kaydediyor mu bi dosyaya?? cevap yazarsan sevinirim.

emek verılen paylasımları cok sevıyorum :]]

tskler hellboy

ben daha yeni gördüm ama harbi güzel hazırlanmış topic.

paylaşım ve emeğin için tesekkürler hellboy

berke486' Alıntı:
hellboy ^stealdp yazıyorum ya karşımdakinin resmi benim avatarım oluyor ya sonra onu nasıl kaydedicez.bide karşındakinin resimini otomatik olarak kaydediyor mu bi dosyaya?? cevap yazarsan sevinirim.

bunun için gerekli avatar Alma programlarından yararlanabilirsiniz.

peki hellboy şimdi benim bi tane var.avatar çalma programı.ama çaldığında resmi avatar boyutunda gösteriyor.yani küçük.senin bildiğin bi resmi öz haliyle çalan bi program var mı?

berke486' Alıntı:
peki hellboy şimdi benim bi tane var.avatar çalma programı.ama çaldığında resmi avatar boyutunda gösteriyor.yani küçük.senin bildiğin bi resmi öz haliyle çalan bi program var mı?

zaten istediğin kadar büyük bir resim olsun messenger a koyunca kendisi ayarlıyor boyutunu
sen çaldığındada o boyutta alıyorsun.. malesef öz halini alamazsın.

hellboy ben sana sormuştum ya msn plus la karşındakinin avatarını nası çalıyosun diye.onun cevabını buldum.buraya mı yazıyım yoksa yeni bi sayfa açarak mı yazıyım??

berke486' Alıntı:
hellboy ben sana sormuştum ya msn plus la karşındakinin avatarını nası çalıyosun diye.onun cevabını buldum.buraya mı yazıyım yoksa yeni bi sayfa açarak mı yazıyım??

bende size plus ta avatar çalabilirsiniz demiştim

ama siz resmin orjinal boyutu dediniz örneyin ben 300x300 luk bi resmi avatar yapıp msn de onu 100x100 yapınca siz orjinalıni çalabiliyorsanız yeni konu açın =)

Geri