Windows Live Messenger Final Türkçe 8.0.0812.0 [ Plus + Discovery + A-pach + Scripts]

Ne diim artık ya sen süpersin elina sağlık devamını bekliorz ;)

388 kişi bakmış 23 yorum var :)

Geriside Kesin Programları çalıp kendi forumuna yayınlamıştır :)
ama olsun napalım :D

türkçeside güzel olmuş hell :)

Sağol be medivirus 2 gündür uğraşıyorum

Windows Live Messenger 8'de Karsı Tarafın Avatarını Programsız Calın

Bu yöntem sadece WLM 8 icin gecerlidir...

Öncelikle klasör seçeneklerinden gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneğine basın . Daha sonra

C:\Documents and Settings\[oturum açtığınız ad]\Local Settings\Temp\MessengerCache

Dizinine girin.Bu dizin içinde :

"cU08SOANXcAgQxTGKQGU5rGg2Wu8=" gibi garip karakterlerden oluşan dosyalar göreceksiniz bu dosyaları başka bir klasöre kopyalayıp uzantılarını ".jpg" olarak değiştirirseniz (aslında bu dosyaların uzantıları yoktur ad değiştir deyip sonuna .jpg eklemeniz kafidir ) bu resimleri görüntüleyebilirsiniz. Yada ACDSee gibi bir programla bu dizine girerseniz direkt olarak önizlemede yapabilirsiniz .

Gizli dosyaları göster seçeneğini klasör seçeneklerinden aktif hale getirdikten sonra hala göremiyorsanız bunun tek nedeni o an herhangi bir kullanıcının penceresini veya kişi kartını görüntülememenizden kaynaklıdır.Msn'de herhangi bir kullanıcının kartını görüntüleyin veya konuşma penceresini açarak resmi gelene kadar bekleyin , bu andan sonra hem Messenger Cache , hem de klasör içeriği oluşmaya başlar. Standard temizlik sırasında ( geçici dosyaların silinmesi ) bu klasör ve içeriğinin de silindiğini unutmayın. Bu yüzden önce Messenger Cache klasörünü yedekleyin , daha sonra temizliğinizi yapın .

çok başarılı bi çalışma teşekkürler dostum..

dear konun sabit başlık ile BİRLEŞTİ:

Cevap

Arkadaşlar mükemmel bir konu...Paylaşım çok güzel olmuş:cool: Hepsini aynı başlık altında toplamanız ayrıca güzel olmuş

berke486' Alıntı:
ya bu plusı çalıştırmıyor plusı çalıştıran bi yaması var mı?

Burada bulunana Windows Live Messenger
ve wİndows live messenger plus!+ wİndows live messenger plus! Türkçe yaması Çalıştığı tarafımdan denenemektedir..

Kendi sürümünüzü kaldırıp burda bulunana son sürümü inndiriniz..

ya ben yüklemiştim sildim.sonra tekrar yüklemeye çalışıyorum.

uyarı veriyor. " WINHTTP.dll bulunamadığından bu uygulama başlayılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir" diyor.yeniden de yükledim olmadı..

yardım edebilir misin hellboy

berke486' Alıntı:
ya ben yüklemiştim sildim.sonra tekrar yüklemeye çalışıyorum.

uyarı veriyor. " WINHTTP.dll bulunamadığından bu uygulama başlayılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir" diyor.yeniden de yükledim olmadı..

yardım edebilir misin hellboy

Kurup / tam kaldırmamanızdan kaynaklanana olası Dll hatası..

Çözüm için:

i51250_a.GIF

"verilen direk linkteki türkçe msn yüklenemiyor,bende bu hatayı veriyor" diyen arkadaşlar bunu da indirin:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?winhttp

special thenks medivirus

Güzel olmuş emeğine SağLık

Geri