Windows Live Messenger [Sıkça SoruLan SoruLar] (s.s.s.)

hell cok saol güzel bir çalışma olmusta burda benim işime yarayacak bir şey yok bunları zaten biliyorum bana..karsımdaki ile görüntülü konuşurken onun görüntüsünü nasıl kayt edebilirim..bana hangi program lazım yardımcı olursan sevinirim..

ya deLi oLdum msn live qurdum msn live plusada kurdum ama renqli yazmasını beceremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

birisi bana yardım etsin :ter:

εگмεя' Alıntı:
ya deLi oLdum msn live qurdum msn live plusada kurdum ama renqli yazmasını beceremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

birisi bana yardım etsin :ter:

renkli nickmi yok sa renkli yazımı ? :)

abi sen hellboy microsoft un adamı mısın..:D
Bilgiler çok yararlı..yeni msn kullananlar için faydalı olacağını düşünüyorum
Paylaşım için Tşkler

çevrim dışı oturum açanları görmek için bi program varmış,adını veya linkini verebilirsen çok sevinirim

bi sorum daha var, arka arkaya 80 titreşim yollayan bi program varmış galiba...:utan

çoklu oturum nasıl açacağız bundan bahset

Ben hotmail hesabımı nasıl kapatacağımı sorcaktım.Millet açmaya uğraşıo biz de kapatmaya :D

Yardımcı olursanız sevinirim...

bişey sorabilimiyim messenger hakkında... mesela ileti geçmişini kaydetmek istyiroum... ama kaydederken ileti geçmişii kaydet kutucuğu seçili gösterilsin istemiyroum yani gizli kaydetmek istiyorum bunu programsız yapabilirmiyim... cevabınız ve ilginiz için şimdide teşekkürler

bişey sorabilimiyim messenger hakkında... mesela ileti geçmişini kaydetmek istyiroum... ama kaydederken ileti geçmişii kaydet kutucuğu seçili gösterilsin istemiyroum yani gizli kaydetmek istiyorum bunu programsız yapabilirmiyim... cevabınız ve ilginiz için şimdide teşekkürler

plus ile kaydedersiniz. eklentisi sabit konularımızdan bulabilirsiniz.

messenger 'da o işareti kaldırırsınız, plus 'un ayarlarından kayıt edilecek klasörü ayarlarsınız.

He oda görünmesin diyorsanız .. :melek

Msnde arklardan dosya alışverişi yaparken aşırı bi yavaşlık war.Nedeni intden diil bunu garanti biliyorum...Ayrıca msn plus,discovery ve windows aero msn teması kullanıorm..Sorun nedir acaba...?

msndekı yavaslıgın sebebını bılen var mı?

slm hellboy

SENDEN BİR KONUDA YARDIM İSTESEM.:goz:

WİNDOWS LİVE MESSENGER BİLGİM DIŞINDA PC YE YAZDIKLARIMI KAYDEDER Mİ? EĞER EDERSE NERDEN SİELBİLİRİM. AYRICA MSN GÖRÜŞMELERİMİZN KAYDEDİLDİĞİ BİR YER VAR MI? ( TELEFON GÖRÜŞMELERİ GİBİ) EN AZINDAN TÜRKİYEDE BÖLE BİR SİSTEEM VARMI?

TEŞKEKÜR EDRİM

çok güzel ve kapsamlı hpaylaşım olmuş sağolasn

Geri