windows live yükleme sorunu

bigfly05

New member
Reaction score
0
msn i normal kullanırken birkaç gün önce girmemeye başladı.msn de dosya sistemi hatası gibi bir hata aldım sonra da kaldırdım.fakat daha sonra msn i yüklerken hata aldım.yüklemeye başlıyor fakat sonlara geldiğinde hr:0x80040001 hatası alıyorum.güvenlik duvarını,kayspersky de kapattım fakat yinede yükleyemedim.yardım edebilecek biri var mı?

2009 ve 2011 ikisinde de aynı hatayı alıyorum.

kod ile alakalı microsoft sitesinin önergeleri

Programlar yüklenemedi — daha yeni bir Windows Live sürümüne zaten sahipsiniz
Windows Live programlarını yüklemeye çalıştığınızda, sizi bu Yardım konusuna yönlendiren bir hata iletisi alabilirsiniz. Bir Windows Live programını yükleme çalıştığınızda bu programın veya başka bir Windows Live programının daha yeni bir sürümü bilgisayarınızda zaten yüklüyse bu sorun oluşabilir. Bu sorunu gidermek için, tüm Windows Live programlarınızı kaldırın ve sonra Windows Live programının eski sürümünü yeniden yükleyin:

1.

Windows XP sistemlerde, Başlat'ı tıklatın ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.

–veya–

Windows Vista sistemlerde, Başlat'ı tıklatın ve sonra Aramaya Başla kutusunu tıklatın.
2. appwiz.cpl yazın ve ENTER tuşuna basın.
3. Windows Live Essentials'ı tıklatın ve sonra Kaldır'ı veya Kaldır/Değiştir'i tıklatın. Sorulursa, Devam'ı tıklatın.
4. Kaldır'ı seçin ve sonra Devam'ı tıklatın.
5. Tüm onay kutularını seçin ve sonra Kaldır'ı tıklatın.
6. Ekrandaki yönergeleri izleyin.
7. Ürünün eski sürümünü yüklemeyi yeniden deneyin.

kod ile alakalı microsoft sitesinin önergeleri

Programlar yüklenemedi — daha yeni bir Windows Live sürümüne zaten sahipsiniz
Windows Live programlarını yüklemeye çalıştığınızda, sizi bu Yardım konusuna yönlendiren bir hata iletisi alabilirsiniz. Bir Windows Live programını yükleme çalıştığınızda bu programın veya başka bir Windows Live programının daha yeni bir sürümü bilgisayarınızda zaten yüklüyse bu sorun oluşabilir. Bu sorunu gidermek için, tüm Windows Live programlarınızı kaldırın ve sonra Windows Live programının eski sürümünü yeniden yükleyin:

1.

Windows XP sistemlerde, Başlat'ı tıklatın ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.

–veya–

Windows Vista sistemlerde, Başlat'ı tıklatın ve sonra Aramaya Başla kutusunu tıklatın.
2. appwiz.cpl yazın ve ENTER tuşuna basın.
3. Windows Live Essentials'ı tıklatın ve sonra Kaldır'ı veya Kaldır/Değiştir'i tıklatın. Sorulursa, Devam'ı tıklatın.
4. Kaldır'ı seçin ve sonra Devam'ı tıklatın.
5. Tüm onay kutularını seçin ve sonra Kaldır'ı tıklatın.
6. Ekrandaki yönergeleri izleyin.
7. Ürünün eski sürümünü yüklemeyi yeniden deneyin.

bu adımı denedim fakat yine karşıdan yüklerden hata verdi.gerçi başka türlü çözdüm.internetten kurulan msn yi değilde,msn in direk kurulum dosyasını indirdim bu siteden ve onu yükledim.şuan çalışıyor.

Geri