qfbaris
New member
- Reaction score
- 0
<Merhaba arkadaşlar.Kendime geçen yaz yeni kasa toplattırdım.Özellikleri 1 GB Ram 256 MB Paylasımlı Nvidia GeForce 8400 GS Ekran Kartı,180 GB Samsung HDD İntel P4 3.60 Ghz CPU Bien Siyah Digital ATX Kasa.Ancak Kasayı toplattırdıktan 2-3 ay sonra falan i.sistemi mavi ekran hatası verdi ve pc durmadan sürekli kendı kendıne mavi ekran gelip reset atıyordu.Aldıım yere geri götürdüm.Ram'de problemin oldugunu ve değişmesi gerektiğini sölediler.Değiştirdim güya bilmiyorum değiştimi diye kesin.Sonra bundan 6 ay sonra gene aynı problemle karşı karşıya kaldım gene Mavi Ekran ve gene oto.reset Yazıları okuamaya fırsat olmuyor hemen reset atıyor.Neyse Format attım,Windows XP sp3 bundan qene bi 15 gün sonra falan qene aynı hatayı verdi mavi ekran gelip reset atıyor bilgisayar.Sonra Yapıcak bişey kalmadı çareyi qene format atmakta buldum.Neyse attım bişey yoktu 1 gün sonra bilgisayarı tekrar açtıgımda qene aynı seyle karşılaştım Mavi Ekran Hatası veriyor bilgisayar :S Su an ablamın bilgisayarındayım.Bilgisi olan arkadaşlar varsa neden kaynaklandıgının bnmle paylaşırsanız memnun olurum Şimdiden Sağolun ..