Windows Vista Enterprise SP1 Cracked (Resimli)

akapusat

Banned
Reaction score
0
Slm Arkadaşlar ,
bizzat kendim denedim çalışıyor.

Activation Crack İşlemi

81ewh95.png

86gp0uf.png

8gi65qp.png

8b72zh3.png

85pc2ok.png

8b3uu7q.png

1 ) Başlat/Tüm programlar/donatılartan ( komut işlemini ) yönetici olarak çalıştır.

2 ) Cıkan komut ekranına aynen şunu yaz. slmgr.vbs -skms vbs.net.cn

3 ) key yüklenmiştür diye bir kutucuk çıkasıya kadar bekle ve cıkan kutucuğa Tamam de.

4) daha sonra kumut satırına şunu yaz. slmgr.vbs -ato

5 Son olarak bir kutucuk cıkacak Aktivasyon işlemi Tamam diyecek ,tamama tıkla ve komut işlemciyi kapat ( siyak ekranı )

Crack işlemi Tamam ,bir kontrol et veya bilgisayarı yeniden başlat aktivasyon olmuştur.

Hayırlı Uğurlu Olsun

BIRSEY unutmadinMI DOSTUM?
Komutlari teker teker yazsaydin ya BIRAZDA textle anlatim yazisi koaysaydin AYRICA hichamontreal Kim ?

ben denedim ama bende öyle bişi çıkmıyor :(:(:(

24crvxd.jpg

komut işlemi

ℓσя∂;4218337' Alıntı:
ben denedim ama bende öyle bişi çıkmıyor :(:(:(

24crvxd.jpg

Slm ,

komut işlemini yönetici olarak çalıştırman lazım.
yoksa sendeki cıkan ekran gibi çıkar.

9asbag.jpg

bak bir üsteki resimde 1 komut işlemi ( siyah ekran ) normal acarsan cıkar.
onun altındaki komut işlemi ( siyah ekran ) yönetici olarak çalıştırırsan cıkar.

komut işleminin üstüne gel sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır olacaktır

Vista Ultimate, "Home" ve "Business" sürümlerini birleştiren üst sürümdür. Vista Enterprise Vista Enterprise, büyük şirketlere yönelik olarak hazırlanmış sürümdür diyor google amca:)

iyide arkadaşım ben sağ tıklıyorum yönetici olarak çalıştır diyorum ama olmuyor c:\users olarak çıkıyor yine şunu da belirteyim bendeki sistem 64bit kurulu ondan mı kaynaklanıyor?

bir arkadaşımız http://www.hackhell.com/windows-vis...008-sp1-activasyon-crack-100-denenmistir.html adresinde vermiş konuyu 64bit sistemime uyguladım süper çalışıyor crack hazırlayanın elleri dert görmesin

Geri