Windows Vista (ultimate) Crack

trojan var be dosyanın içinde dalgamı geçiyosunuz

teşekkürler. vistayı daha öncede kırmıştım ama güncellemelerden sonra vista çalışmadı. daha doğrusu açamamıştım. 32 bite geri dönüp bunu denedim şimdilik oldu gibi. bakalım nekadar gider.

64 bitte çalışmıyor...indirecekler indirmesin...

şu vista çıktı am ilk crağı çıktı .\=)

saolasın tşk

teşekkür ederim arkadaşım dün vista kurdum bugün active ettim sayende başarılarının devamını dilerim

valla çok iyi olmuş ellerine ve klavyene sağlık :)

arkadaşlar aynı crack bende de vardı ve sorunsuz çalışıyordu ta ki vista SP1 çıkana kadar. SP1 yüklemezseniz veya vista cd niz SP1 içermiyorsa yüzde yüz çalışıyor. Ancak SP1 yüklenirse maalesef crack çalışmıyor... Ben yükledim ve hiçbir işe yaramadı SP1 ile.

arkadaşlar aynı crack bende de vardı ve sorunsuz çalışıyordu ta ki vista SP1 çıkana kadar. SP1 yüklemezseniz veya vista cd niz SP1 içermiyorsa yüzde yüz çalışıyor. Ancak SP1 yüklenirse maalesef crack çalışmıyor... Ben yükledim ve hiçbir işe yaramadı SP1 ile.

Microsoft sp hazırlarken bu tür illagel olaylarıda kapatıyo arkadaşım. Onun için ya sp yüklemiyeceksin yada yükledikten sonra o sp'de kıran başka bir işe yarar crack bulacaksın.yapcak bişey yoq..

beyler ben ultimati kurdum ve kopya bi serial le kurmuştum şimdi 30 gün içinde etkinleştir diyor senin bu crack işe yarayacak mı bende çünki en başta serial yazmıştım ultimati kurarken zaten serial yazmasam nasıl kurucaktıki

dostum harikasın ya etkinleştirdim emeğine sağlıkkk
ayrıca bişey belirteyimm ben en başta kurarken serial girmiştim yani öylede oldu bilginiz olsunn

verdiğin crack bilgisayarımı çökerttiiiiiiii...

Geri