Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar sp1 i kurmicaksanız bu crack işinizi görür yani windows update i kapatın.
linki veren arkadaş emeğin için tşk. ancak olduğun yerde kalacağına kendini geliştirsende sp1 crack ini bulup siteye koysan herkesin hayır duasını alırsın ; ))
Sevgili arkadasım aynen anlatıldıgı gibi crackledim pc resetden sonra windows acılmıyo çökük yani tavsiye etmem yorum istemişin bide bu kadar yüzsüzlük olmaz al bu yorumda kapak olsun rezalet bi paylasım sistemi clonelemeden calıstırmayın yoksa tekrar amele gibi ugrasırsınız
Arkadaşlar... bu crackı bende yükledim fakat KB940510 updatınden sonra deactıvate oluyor... Size tavsiyem bunu değilde Dasimonun Vista loaderinin formatan sonra yüklemek.....
bu paylaşımı yapan arkadaşa allah sabır versin. umarım yapılan yorumlara canı sıkılıp paylaşım yapmaktan vazgeçmez( ben olsam bidaha paylaşım yapmazdım.)
crack çalışıyor teşekkür ederim. emeğe saygı lütfen.
güzel program eline sağlık çalışıyo ama dün akşam vista sp1 i yükledim güncelleden değil setup ile yükledim
sp1 i yükledikten sonra etkinleştirme yeniden çıktı varmı bi bilgisi olan.
şimdiden teşekkürler