Windows Vista (ultimate) Crack

iyi bişeye benziyor umarım işe yarar
eline sağlık

arkadaşlar teşekkürler vista aktivasyon tamamandı ama birsorum var güncellemeleri yaparsak tekrar sorunolurmu bu konuda bilgisi olan varmı acaba

saol......................................................................

sağol........................................

bu cracki yapıp birkaç aydır vistayı orijinal gibi kullandım ama şimdi ise pc başlarken bu ürün anahtarı orijinal değil şimdi etkinleştirin - daha sonra etkinleştirin uyarısı geliyor cracki yeniden yapmayı denedim genede fayda yok ne yapmam gerekir

bu cracki yapıp birkaç aydır vistayı orijinal gibi kullandım ama şimdi ise pc başlarken bu ürün anahtarı orijinal değil şimdi etkinleştirin - daha sonra etkinleştirin uyarısı geliyor cracki yeniden yapmayı denedim genede fayda yok ne yapmam gerekir

Güncelleme yapmışsın sanırım. Eğer güncelleme yapmışsan başka bir crack bulman lazım bu crac calışmaz. Başka bir crack bulamazsan format atıp bu crackle işini halledebilirsin. :goz:

Sizlerde sağolun arkadaşlar tşkler..

ben beceremedim arkadaşlar crack çalıştırıyorum bende açılan pencerenin içindeki yazılar farklı nedeni nedir acaba

şimdi oldu tmm

Ben denedim , gerçekten çalışıyor. Emeğinize sağlık , çok işime yaradı...

Bu sistemin üzerine orijinal lisanslı ürün kurulabilir mi?

ben bu craği en son kullndığımda pc çöktü ama serial girip girmediklerini bilmiyorum çünkü serviste kurmuşlardı

dostum bende 32 bit war ve şimdiye kadar güncelleme yapmadım hatta güncellemeleri kapatmıştım. cracki denedim ilk başta çalışıyo gibi oldu windowsu etkinleştir uyarısı da hiç gözükmedi fakat bugün bilgisayarı açtığımda bu windows kopyası orjinal deil yazısı çıktı ve etkinleştirmemi istedi. sorunun benden kaynaklandığını zannetmiyorum

slm

teşekkürler daha önce ultimate kurup bir ay kullandım fakat daemon tools kurunca çöktü lisans ,umarım bunda böyle bir problem yoktur

Geri