Windows Vista (ultimate) Crack

dostum ellerine sağlık harika bir paylaşım servis paketi kurulu olduğu için çalışmamıştı kaldırdım çalışmaya başladı :D da bi sorum olacak bu kaldırdığım servis paketi ile ilgili bir bilgin var mı? kaldırmakla neler kaybettim? bilgisayarın performansını etkiler mi? tekrar teşekkürler

dostum ellerine sağlık harika bir paylaşım servis paketi kurulu olduğu için çalışmamıştı kaldırdım çalışmaya başladı :D da bi sorum olacak bu kaldırdığım servis paketi ile ilgili bir bilgin var mı? kaldırmakla neler kaybettim? bilgisayarın performansını etkiler mi? tekrar teşekkürler

Servis packleri windowsun daha sitabil ve güvenli şekilde calışması için cıkartılır. Tabiki Servis packli bir vista herzaman daha iyi, güvenli ve hızlıdır. Benim önerim vista servis pack 1
kıran bir crack bulup kullanman. Gerisi sana kalmış. Servis pack 1 cıktıktan sonra bu crack sadece bir alternatif haline gelmiştir. Benim önerim ilk önce servis pack 1 kullanmayı tercih edin bu carck 2. bir secenek olarak aklınızda bulunsun her zaman :goz:

biLader onceden birsuru indirmistim alayI FIRT cIktI :)))
insaLLah bunda bisey oLmaz ...
ama oLsada bosver ugrasIna SagLIK....

ArkadasIm ugrasmissin eLine koluna sagLIk ama arkadasLardan bazILarI hakLI gaLiba bende dandik AVG var ama o biLe spy oLarak gosterdi bide antivir veya nortonLa kontroL et miLLette hakkInda kotu dusunmesin tekrar emegine sagLIk ...
.

biLader onceden birsuru indirmistim alayI FIRT cIktI :)))
insaLLah bunda bisey oLmaz ...
ama oLsada bosver ugrasIna SagLIK....

ArkadasIm ugrasmissin eLine koluna sagLIk ama arkadasLardan bazILarI hakLI gaLiba bende dandik AVG var ama o biLe spy oLarak gosterdi bide antivir veya nortonLa kontroL et miLLette hakkInda kotu dusunmesin tekrar emegine sagLIk ...
.

Sağolasın... evet haklısın bazı antivirüs programları uyarı veriyo ama dikkate almayın virüs vs.. yok crackte

tskler

tskler ama bi türlü linki göremedim neden acaba

tşkler sağol

Link nasıl oluyoda göremiyosunuz arkadaşlar nasıl başarıyosunuz bunu gerçekten şaşırıyorum. Dikkat biraz yaaf :vur

kardeş sen millete gider veriyon da link ölü rar dosyası boş çıkıyo bizi de yiyon burda

tşkler sağol

Link nasıl oluyoda göremiyosunuz arkadaşlar nasıl başarıyosunuz bunu gerçekten şaşırıyorum. Dikkat biraz yaaf :vur

Aynen katılıyorum... Sırf denemek için indirdim 363 kb dosya indi. içindede programı mevcut...denemeden yorum yapmayın...

Geri