Windows Vista Ultimate Türkçe 100% Orjinal Ve Sağlam

ne demek Ya Arkadeşler Siz Saolun beni Kırmadiğiniz İçin :D

tesekkür ederim deneyeceğimm
boş cd yazdırdığız zamn ve yeniden vistayı kurarken
kurmaişlemini başlatıktan sonra crack nasıl atacak.yani ben program yüklü cdyi koyduğum zaman direk kurma işlemine baslıyor cracki nasıl. kendimi atıyor yoksa kurum işlemi bitince benmi crack atıyorum

Denedim şu anda kullanıyorum...çok teşekkürler...

Dostum öncelikle ellerine sağlık.. Şunu Cevapla lütfen? Ona göre indiricem Orjinal Home premium anahtarım var onu bunda kullanabilrmiyim? yani ben home premium yüklemesi yapıcam laptopa sıfırdan..
Çünkü artık malum dvd vermiolar recovery die lanet bir bölüm var oda bizlerin işine gelmiyo ben kendim sıfırdan kurulum yapmak istiyorum o nedenle uygun bitane indirmem gerek..

crackta virüs buldu,antivirüsü pasifleştirerek indirdim.
umarım bir sorun olmaz.
nod32

nasıl çalışıyor ya
indirdim en başta ürününüz orijinaldir dedi ve güncelleştirme yaptım. SP1 i de yükledim sonrasında orijinal değil de 15 gün süre kaldığı yazıyor.bu nasıl iş

günlerimi harcadım boş yere

Crack te trojan buldu antivirüs ( kav 7) ve kafama su takıldı. aynı konu için açılmış başka bir arkadasın verdiği crackte ( derbederin ) böyle bir sorun yoktu. ben sadece dvd yi indirdim crack için daha güvenilir bir kullanıcıdan alıcam.. dvd linkleri için tşkkrler ama crack te trojan var...:(

saol emegıne saglık. Indırıp bi deneyelım.....!

Kardeş upload dediğin böyle olur.Ellerin dert görmesin.Sağolasın.Devamını bekliyoruz

bende home premium var birde bunu deneyeyim paylaşım için sağol.

ben indirdim içinden vista home premium çıktı:))))
ciddiyim arkadaşlar

Selam arkadeşler Yok kardeşim yanliş indirmişsin belki diğer dosyan var home premium ama bu süper vallaha ben indirdim ve kullanıyorum Süper Yani hiçbir sorun yok Ve Ultimate Home Premium değil

Herkese Tavsiyemdir !!!

Saygilar.....

ya arkadeşler valla bu bozkurtu çok sevdim banlanmiş açarsanız çok sevinirim valla elinize sağlik

admin varsa kötü bişey yapmamışsa açsın lütfen benim sorunluguma Teşekkürler.....

Geri