Windows Vista'dan Xp'ye Dönülmüyor...!!!

alakası yok xp den vista ya , vista dan da xp ye çok defa dönüş yaptım.üstelik hiç bir işlem yapmadan :)

dönülüyor kardeşş vistanın üstüne yüklenmior sadece önce format atcan o birim üzerine o kadar

linklerin tamami sorunlu kontrol edersen iyi olur

arkadasım bende asus f3we war ben rahatlıkla kurdum gerci driverler zor oldu bulmam ama...
sacmalık bu arkadaslarımın acer ve toshibalarınada vistadfan xp ye cevirdim ikili işletim sistemi kuracaksan eger ilk oncexp sonra vista kurman gerekli anca oyle 2 tane birden işletim sistemi kurabilirsin

hiçte sorun değil arkadaşım kullandığın bilgisayarın markasına göre sata driverlerini bulacaksın ve xp cd sini yeniden oluşturacaksın vade hdd ye biçimlendirme yaparak tekrar kurmayı deneyeceksin bak o zaman olur ben kurdum fakat vista bilgisayarda xp bazen sorun çıkarıyor tavsiye etmem ama ben tekrar vistaya ve da 64 bit olana döndüm.

arkdaşlar haklı hocam bence sen atamamışsındır gerekirse hddy sök başka pc'ye tak biçimlendir bas formatı

bende vista cd sini yeniden taktım ve bilgisayarı öyle başlattım.aynen vista kurar gibi başlıyorsun.ardından vistayı kurmadan önce disk secenekleri veriyor.oradan diski silip bilgisayarı kapatıyorsun.bende xp yı boyle yukledım.ancak su an vista kuruluysa driverlerini yedeklemeni tavsiye ederim. o da "driver magician"diye bir program var.buradan yapabılırsın.driver sonradan basını agrıtabılır...

bölüm silmeye geldiğinde f3 çık diyor

Bios Ayarlarına Gir "advanced" Seeneğindeki Enabledleri Defult Yap Cd Romu öne Almayı Unutma Ayarı Kaydet F10 Ok Enter Tamam Yediden Başlayınca Istedigin Sistemi Kur Isterse Ilk çıkan Sistem Olsun Sorun Değil Selam Kurulum Bitince Bilgisayar Otomatik Açlıp Kapanıyorsa Advanceddekileri Tekrar Enabled Yap Ok Selam Aleykum Avcıkral Laruktan Küçük Bir Bilgi

şu low lewel format olayını deniycem .. bende aynı dertten muzdarip oldum yaa.. vista kurduktan sonra xp ye geri dönmek istedim..ilk seferde formatlayıp xpyi kurmaya başladım .. sonra kurulumda restart atıyo ya ilk restarttan sonra işletim sistemi yükleme hatası dedi.. birdaha ki denememde windows kur donanım yapınızı inceliyor yazarken donup kalıyo..ötesine atlıyamadım henüz..ama canersahti arkadaşımızın dediği lowlevel format olayı aklıma yattı açıkçası.. çünkü sata hdd kullanıyorum ve bu soruna yol açıyor gibi görünüyor.. arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum..

kardeşim xp kurulur neden kurulmasınki????
formad cd ni tak ve pc resetle ve ondansonra cd den yüklemeiçin bir tuşa basındiyor bunu herkez biiyor konu vista değil bunu bilmemek:biggrin

Geri