Windows Vistayı Windows Xp ye çevirmek

serhatalay

New member
Reaction score
0
Vista yüklü olan bilgisayarımı xp ye çevirmek istiyorum.Windows Xpnin Orjinal Cdsi var Elimde.xp yi yüklesem bi sorun olurmu biri bu konuda bana yardım edebilrmi ?:saskin

Vista yüklü olan bilgisayarımı xp ye çevirmek istiyorum.Windows Xpnin Orjinal Cdsi var Elimde.xp yi yüklesem bi sorun olurmu biri bu konuda bana yardım edebilrmi ?:saskin

Arkadaşım sorun olmaz sadece dikkat etmen gereken hdd yi xp kurulumunda biçimlendirirken c ve d yi komple sil gerisi zaten normal bi şekilde kurabilirsin eğer format nasıl atılır bilmiyorsan burayı ınceleyebılırsın

http://www.hackhell.com/resimli-program-anlatim/422618-xp-format-atmak-resimli-anlatim.html

ben internet cafeciyim format atmayı biliyorum.sadece vistayı xp ye çevirmedim hiç bir sorun olmaz dimi.hddyi komple silecem sora XP yi yüklücem dimi ? aynı yani

hdd' yi komple biçimlendirmene gerek yok sadece windowsun kurulu olduğu diski biçimlendirmen yeterli ..

arkadaşlar laptopta aynı mevzu geçerli ama driwer sorunu yaşanıyor ben 1 haftadır uğraşıyorum elinde olan varsa bana presairo v6000 xp driverlerini bulabilirmi konu açacaktım fakat konu açmayıda bilmiyorum bir yardım ne olur...

Geri