Windows XP İçin Yardım İstiyorum...

Metallica_17

New member
Reaction score
0
Birşey sormak istiyorum... Bende antivirüs yok çünkü işlemcim hasarlı o yüzden yüklemiyorum bilgisayarımı 1 ay önce formatladım fakat böyle bir olay çıktı...

Anlatım : Bilgisayarım'ı açtığımda "C" yada "D" sürücüsüne sağ tıkladımda resimdeki yazı çıkıyor.. 2. si ise çift tıkladığımda direkt olarak girmiyor yeni bir pencerede açıyor bu "C" yada "D" sürücüsünü ?... Okadar önemli değil ama gıcık edici bir sorun..:vur Yardımlarınızı bekliyorum.:saskin:saskin Şimdiden bilgi ve fikirleriniz için teşekkürler...:victory

Bu arada resimlerimi göstermedi daha taze upload ettim. Oda ilginç. =)

Resim 1 :

7310eva.jpg

Resim 2 :

8awcwer.jpg

Arkadaşım resimler hala gözükmüyor doğru linki eklememiş olabilrisin ,görsek bi yardımımız dokunabilir.

Abi imageshack.us da sorun var galiba... :S resimleri habire upload ediyorum en alttaki linkide veriyorum ama mefta olmuş :S göstermiyor... varmı başka site verirsen hemen upload ederim ?

İşte arkadaşım saolasın verdiğin upload sitesi içinde... Buyrun bu resimdeki işte ?

Birde" C " sürücüsüne çift tıkladğım zaman içinde bu dosyalar çıkıp kayboluyor bi anda... " C " Sürücüsü farklı bir pencerede açılıyor uyuz oldum...

6ykrdk6.jpg

virüs yamişsin ya pcne antivirüs yükleyip tarat yada formatt at

Geri