Windows XP Black Edition Sp3 2010 Türkçe + MSDN + İE8 + MP 11 + Orjinal [RS]

kardes acıklamayı yapıyım ben sana arastırdım bunu bu lite halı ondan dolayı senın 2 ve 3 cevapları yok sebep yapan arkadas dvd halinde 11 partlımıydı neydı seklınde yapmıs bunu sonradan lıtelastırmıs sadece bunda temalar bır kacda program var ondan dolayı o resımler fazla yanı :)

eyw kardes saolasın.. ne demek ıstedıgını anladım.. ama bu halı de oldukca kullnıslı ve basarılı... tek sorunum var... laptop u aldıgımda vista basic yukluydu... xp pro kurmustum ekran kartını 512 mb goruyordu sadece... ama vistada 1008 mb goruyo bu da online oyun oynarken oldukca performans saglıyordu bna.. suan yıne aynı sorunum var ben o olmaz dıye umıt etmıstım =) ekran kartm NVIDIA GeForce 8400m GS 512 palasımsız... yanı xp kuruluyken ram le paylasım yapmıyor nedense.. sebebını bılmıyorum... yardımcı olabılırsenız soz verıyorum oyunlarda 5-10 kıll de sızın ıcın yaparım :D :D

sorununu anladım kardes :D sana nasıl yardımcı olabılırım bıde soyle dene bıos gırıp ekran kartını ordan yukseltmeyı dene bıde daha iyi performs ıcın ekran kartını guncelle ! 2010 versıyonları felan cıktı senın ekran kartının cok fazla fark eder eger normal xp nın ıcındekı kurulu olan 2005 felan dayanıyor sanırsam ekran kartını kurarken onemlı bır not : ilk once eskısını masaustu ozellıkler bagdastırıcıya gelıyon ya ordan kaldır acıldıgında yenısını kur pc yenıden baslattıkdan sonra

Merhaba;
İndirdim. 2.zip bozuk rardan çıkmıyor. linki kontrol eder misin?
Paylaşım için teşekkürler...

Geri