Windows XP ekranında sistem kilitleniyor birisi yardımcı olsun lütfen

heirofking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc yi açtıgımda xp ekranı geldiginde çok soluk renklerde karşıma çıkıyor ve altında gidip gelen mavi işaret takılı bekliyor ve sistem bir türlü başlayamıyor ama çok uzun bi zaman sonra windows açılıyor. sizce sorunun kaynagı nedir ve nasıl çözümlenebilir.

yardımcı olur diye sistem özelliklerinide yazayım diorm

AMD 6000 işlemci
SAPPHIRE pure element HDMI soket 940 anakart
KINGSTON 1gb x 3 ram
SAPPHIRE HD3870 512mb ekran kartı
PHILIPS 200cw 20.1" lcd monitör

Muhtemelen sistem hatası bilgisayarı güvenli modda başlat ve XP CD'ni rom'a tak başlat/çalıştır'a sfc /scannow yaz ve sistem dosyalarının yeniden kopyalanmasını sağla sorun düzelecektir. Güvenli mod'u çalıştırmak için bilgisayarın açılırken (Windows yüklemesine geçmeden)F8 veya F5 tuşuna bas karşıla başlatma listesi çıkacak üstte güvenli modu seç bu kadar. Kolay gelsin.

Muhtemelen sistem hatası bilgisayarı güvenli modda başlat ve XP CD'ni rom'a tak başlat/çalıştır'a sfc /scannow yaz ve sistem dosyalarının yeniden kopyalanmasını sağla sorun düzelecektir. Güvenli mod'u çalıştırmak için bilgisayarın açılırken (Windows yüklemesine geçmeden)F8 veya F5 tuşuna bas karşıla başlatma listesi çıkacak üstte güvenli modu seç bu kadar. Kolay gelsin.

ilgin için teşekkür ederim en kısa zamanda denicem bunu ve sonucu yeniden yazıcam buraya

Format At GÜlÜm

format at
daha i
yi olur

Format At GÜlÜm

format at
daha i
yi olur

format attım driverlarımı ve programlarımı herzamanki gibi olagan sekilde kurdum birkaç gün normal kullandım daha sonra acınca böyle bi sorun olustu zaten

gizemli87´isimli üyeden Alinti

gizemli >>> senin dedigini yapmaya calıstım ama güvenli modda acılmıo pc. güvenli modu sectigim zaman satırlarca yazı kayıyo normal süreçteki gibi fakat sonra sol üst köşede imleç yanıp sönüyo ve öyle kalıyo malesef

Sorunun işlemci hızı setup ayarlarına girdiğinde de göreceksinki işlemci ayarı Auto değil manueldir anakartına uygun bir hız olsaydı Auto olacaktı aynı sorunu bende yaşadım tecrübe ile sabit:) manuel ayardan anakartına uygun bir hız seçmelisin

Geri