"""Adım 3
Yöntem: Açılış Logosunu Kaldırmak
Araç : boot.ini
Kazanılan ortalama zaman : 1,2 saniye
Açılış ta logoyu devre dışı bırakmak fazla etkileyici değil ama genede birkaç saniye kazanabiliriz.
Bunun için tekrar Windows gezginini açın ve de “msconfig” (tırnaklaryok””) yazın açılan yerden boot.ini sekmesine geçin vede buradan logoyu devre dışı bırakmak için Noguiboot a onay işaretini işaretleyin vede tamam diyin"""
sakın ola oyle bir hata yapmayin GUIBOOT un acilis resmiyle hic bir alakasi yokmus acilis resmi sadece guiboot un resmiymis guiboot basli basina isletim sisteminin yuklenmesi secilmesi, yuklemeden once yapicaginiz diger islemleri ayarliyacaginiz sistemin ta kendisiymis maalesef cok aci bi sekilde ogrendim...su an hala cebellesiyorum bakalim nolucak.
noldu: guiboot soylendigi gibi iptal ettim herhangi bi sorun yok bi kac gun sonra sistem denetleme yapiyim dedim...
[hani isletimin bulundugu surucunun uzerine gelip sag tikliyorsunuz ozellikler/denetle diyorsunuz...bilen arkdaslar bunun ayda bir olmazsa olmaz bir islem oldugunu bilirler]
...neyse sistem denetlemeyi isaretledim restart cektim baktim sistem denetleme islemleri gorunmuyor...sonradan gorunmedigi halde islemin gerceklestigini farkettim...ne de olsa sonucta oluyor deyip umursamadim...
geldik olayin koptugu yere...bu sabah sistem coktu. tekrar kurmak icin windows cdsini taktigimda cdyi gordukten sonra baslamasi gereken islem basliyor ama guiboot iptal edildigi icin hic bisey gormuyorsunuz. dolayisiyla yeni kurulum yapamiyorum su an.
ben de iceridekileri kurtarma umuduyla sarildim linuxa...harddiskte fazla yer olmadigi icin linuxu kaldirmak zorunda kalmistim onceden...linux kurulumda windows gibi sistemin mbr siyle isi yok. eger pc aciliyorsa mutlaka kurulur cunku kurulum bastan sona kurulum cdsinden yonetilir windows taki gibi yeniden baslatilip pc nin durumuna birakilmaz...aklima bu olay geldi kurdum linuxu... linux onceden 2-3 gun icinde harddiskteki tum dosyalari farkediyordu [windowsa ait olsalar bile]...simdi is linuxun icerideki dosyalari farketmesine kaldi. onlari gorup dvdlere cekebilirsem yine linuxu [bu sefer tum harddiski bicimlendirerek mecburen] kurucam,windows ve artik ulasamadigim guiboot ayarlari da silinecegi icin tekrar kurabilicem windowsu yapicak baska bi secenek yok su durumda...
bu arada arkadasi sucluyor degilim. guibootu sadece giris resmi olarak bilmesi kasti bisey degil sonucta ben de oyle sanmistim...ama herkesi uyarmak istedim sizin de basiniza sistemin tekrar kurulamayan bi sekilde cokmesi gibi bisey gelmemesi icin.