kardeş bu verdi gin 6 tane link boyutu 529 MB bunları dışarı çıkardın mı toplam boyut 920 MB oluyor bu nu cd ye nasıl yazdıracaz hem cd yazdın mı bu nu direk otamatik başlatacak mı ???
Dvd'ye yaz!!!
ben taşınabilir diske attım. Makinaları kurduktan sonra usb den diski takıp windows driver istedikçe yol olarak disk i gösteriyorum.
Kardeş eger zahmet olmazsa benimde hp pavilliondv6630et laptop un bus driverını iki haftadır arıyorum hp sitesindekilerde fayda etmedi o yüzden ses driverı da calışmıyor. anlıyorsan yardımcı olurmusun. realtek markası.
asdeburn kardeşim sana bi şey sorabilirmiyim: benim hp pavillion dv6630et bi makinem var onu vistadan xp professional a cevirdim. ama hp sitesinden bütün muadil sürücüleri denedim bir türlü bus driver ı tanıtamadım.driver : MİCROSOFT UAA BUS DRİVER die geciyo. o yüzden zaten ses kartımda calışmıyo.bana yardımcı olabilirmisin. iki hatafdır aramaktan bitkin düştüm valla.şimdiden TEŞEKKÜRLERR.
Hocam cok saolasın iyi bi çalışma yapmışsın. ancak benim makinam hp pavllindv6630et ve bs driverı yine senin verdiklerinle de tanıtamadım. hala soru işareti var. acaba A1,A2,A3 veya B lerden hangisi bus driver ya da basakamı ben bulamadım yardımcı olurmusun.cünkü klasöre acıp ordan bul diyince olmuyo
tabiki zahmet olmaz kardeş
buradan gerekli driverları kullanabilirsin.