Windows XP kullanıcıları dikkat!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Windows XP kullanıcıları dikkat!

Microsoft, tarayıcısı Internet Explorer'da (IE) yeni bir güvenlik açığı tespit edildiğini açıkladı

manset_ic_204921.jpg

Amerikan bilişim devi Microsoft, tarayıcısı Internet Explorer'da (IE) yeni bir güvenlik açığı tespit edildiğini, bu açığın sadece Windows XP işletim sistemi için risk oluşturduğunu açıkladı.

Microsoft yetkilisi Dave Forstrom, Internet Explorer'daki zaafiyet konusunda araştırma yaptıklarını söylerken, bu sistemi kullananlara karşı saldırı konusunda henüz hiçbir bilginin kendilerine ulaşmadığını belirtti.

Firma yöneticileri, IE'de belirlenen yeni açığın, geçen ay ortasında IE'nin 6. versiyonunda görülen ve Çin'de bilgisayar korsanlarının Google'a karşı faydalandıkları zafiyetten farklı olduğunu belirterek, bu açığın sadece Windows XP işletim sistemi için risk oluşturduğunu kaydettiler.

Microsoft, bu açık konusunda bir internet güvenlik şirketi tarafından dün Washington'da düzenlenen bir konferansta kanıtlarıyla birlikte uyarıldı.
Milyonlarca Windows XP kullanıcısının internette dolaşırken siber saldırılardan korunmalarını sağlamak amacıyla Microsoft, güvenlik uyarısı bölümünde tıklanması yeterli bir düğme koydu.

AA

Ekli dosyalar

• manset_ic_204921.jpg
    manset_ic_204921.jpg
    7.4 KB · Görüntüleme: 12,006
win XP ye zaten her yönden girer o virüs.. :) haşat ettiler 8 yıllık malı..

Xp den şaşmam 7, vista felan hikaye ram işlemci alayını yiyor az ya da çok Xp kadar rahat değiller.Güvenlik mi?
İnsan olduğu için kullanan asla o açıklar kapanmaz kapansada kullanıcılar açar hiç merak etmeyin.%100 bi koruma imkansız eğer bilinçli kullanılmıyor ise.

Kolay gelsin.

ya en baba xp alayımız hile ile kaçkişi zaten oji kullanıyoki 7 de vistada olsa virus ile orjinallestiriyo 150 200 veripte ojinal cd alcak parayok ona para vermeye kıyacak adam yok fiyatını düşürseler olur 150 lira cok palı 25 30 lira olsa deli satıs yaparlar

olem bu milleti XP den vaz geçirmek için demediğini koymayacaklar.inadına XP :p :p

XP tarih oldu ama hala kurtulamadım şundan. Zaten artık internet explorer kullanan da kalmadı. Korkmaya gerek yok.

En çok tutulan işletim sistemleri oldu. Artık yenileri ile Xp yi bitirmek istiyorlar ama biraz zor olacak galiba.

Geri