Windows XP kullananlara uyarı!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Adobe-Flash-Player.gif

2mg2lwg.jpg
Microsoft'tan Windows XP kullananlara uyarı!

Microsoft'tan Windows XP kullanıcılarına ciddi uyarı: Bu tehlikeyi asla göz ardı etmyin...

Her ne kadar Microsoft, emektar işletim sistemi Windows XP'yi emekliye ayırmış olsa da halen netbook üreticilerinin taleplerini karşılamayı ve 8 yaşındaki XP'yi isteyenlere satmaya devam ediyor. Emekliye ayırma tanımı ise aslında teknik desteği kesmek anlamına geliyor. Buna rağmen Microsoft, XP ile birlikte dağıttığı Flash Player 6'da tespit ettiği güvenlik açıklarını duyurmayı ihmal etmedi.

Adobe'nin 2006 yılından beri destek vermediği eski Flash Player'da tespit edilen güvenlik açığı ile ilgili olarak Microsoft tarafından yayınlanan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Windows XP ile birlikte dağıtılan Adobe Flash Player 6'da aralarında kullanıcıların özel hazırlanmış zararlı yazılım içeren web sitelerini ziyaret etmeleri durumunda dışarıdan kod çalıştırılmasına olanak verecek bir açığın da aralarında bulunduğu çok sayıda güvenlik sorunu tespit edilmiştir".

Microsoft yayınladığı güvenlik uyarısını şu adresten inceleyebilirsiniz (İngilizce). Eğer sizde hala eski Flash Player 6'yı kullanıyorsanız en yeni sürüm Flash Player olan 10.0.42.34'ü şu adresten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• danger%20sign.jpg
    danger%20sign.jpg
    53.8 KB · Görüntüleme: 9,030
Artık herkes format attığında FP 10 kuruyor.Sorun olacağını sanmam.

belki de xp'den vazgecmemiz için yapılmıs bir taktiktir bu.

biz sahtekarmıyız kardeşim!!!!!!!!!!! bilip bilmeden ahkam kesiyosun!!!!!!!!!!! kontör karşılığı rapidde ne sahtekarlık olacak bi anlat da öğrenelim?? hadi ukela aydınlat bizi? gir downturk.net'e gir fullydownnete burnlatin yaz ben çıkarım !!!! 150 gblık uploadım var her ay temiz 10 tane bedava rapid alacak puan kazanıyorum ki bunu kontöre çeviriyorum. bi sahtekarlık yapsam kontör gönderdikleri numaramdan bulurlar merak etme burası teksas değil.

biz sahtekarmıyız kardeşim!!!!!!!!!!! bilip bilmeden ahkam kesiyosun!!!!!!!!!!! kontör karşılığı rapidde ne sahtekarlık olacak bi anlat da öğrenelim?? hadi ukela aydınlat bizi? gir downturk.net'e gir fullydownnete burnlatin yaz ben çıkarım !!!! 150 gblık uploadım var her ay temiz 10 tane bedava rapid alacak puan kazanıyorum ki bunu kontöre çeviriyorum. bi sahtekarlık yapsam kontör gönderdikleri numaramdan bulurlar merak etme burası teksas değil.

Kardes heralde yanlıs konuya yazdın ? : )

xp ye çok alıştım bende malesef.her ne kadar birçok arkadaş win 7 çok hızlı harika dese de birkaç yerde gördüğüm ''win7 5+1 ses sisteminde sorun yapıyor vs vs '' donanımsal hata yazıları benim tekrar xp ye sıkı sıkıya bağlanmama sebep oluyor.nasıl çıkacağım bu işten anlayamadım. win7 setupını bilgisayara indirdim fakat kurmak için geçerli we yeterli bi sebep arıyorum..

peki flash player'ın hangi sürümünü kullandığımıza nereden bakabiliriz...

Kendi orjinal sitesinden indirebilirsin her daim güvenlidir ..

Geri