Windows XP Professional 64-bit Eng + Tr paket + SP2

kardeşlerim xp 64 bit türkçe bulunmaz

arkadasım 4. part ınmıyo bı baksana ya bı 4. part kaldı kafayı yıcem

dostlar alıntı olduğu için linkler ölmüş yenisini bulduğum an yenileyeceğim....

bi deneyelim arkadasım.. ellerine sağlık

kardes insallah calisiyordur diyecem ama walla 1. ve 4. link de sorun war sanirim tesekkurler ilgilenebilirsen bi ara biz de kurtulak su zahmetten avtivasyon bilmem nesinden cok sagolasin

Serıal Lerı Kabul Etmıyor ınternettekılerıde
Kuran Varsa Solesın

Nasıl ıs Yapıyosunuz Ya
Bosu Bosuna Kota Doluyo

Ya Bosuna Uğraşmayın Türkçesi Dünyada Yok 64 Bit Xp Nin

64 bit için türkçe yama yok.çıkarılmadı.yamayı indirenlerin karşılaşacağı tek şey bu program 64bit sistem uygulaması dosyası değildir olacak.

selam herkese ilk bastan arkadaslar ben japonyada yaziyorum sizlere sizin sitenize uye oldum ama eklis oldugunuz programlar duzgun calismiyor ve acimiyor ayrica bizim burda daki tum programlar super ama japonca oldugu icin bizler anlamiyoruz ben turkce x onyuklek istemis tim turkyenin tum program sitelerine baktim ama hic biride duzgun olmuyor eksine vurus programlarini eklemisler yinede siteniz icin tesekurler emeginize saygi duyarim elinize salik ama yardimci olursaniz sevinirim bana turkce windovs xp onyukleme programi lazim c d yok bende bana mail olarak ata bilirsiniz [email protected]ygilarimla tesekurler

ayrica bende isteyeceginiz japonca program olursa bastacisiniz

Arkadaşlar Benim pc özellikleri şunlar kapldırırmı Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66Ghz 2.67 Ghz 768 RAM 256mb Atı radeon 9600 ekran kartı kaldırırmı acaba

Geri