windows xp professional 64 bit

XP Pro 64 bit ve türkçe yaması

64 bit olarak orj.tr yok kardeşim fakat 64 bit bende vaar bulabilirim hatta upoload yapabilirim..isteyen varsa..tr yapmasıda çokk basit tr dosyası bende var ..xp tr isteyen varsa veririm..2-3 güne 64 biti upload yapabilirm..orj.crackli

Kardeşim, eğer upload edebilirsen ilacı ile beraber çok makbule geçer, şimdiden teşekkür ederim..

walla dostum bende çok araştırdım 64bit olayını
ve cidden türkçe xp yok
ancak vista 64bit ultimate sürümünü tavsiye ederim bi iki ayar ile xpden hızlı oluyor 32bit programları destekliyor..
vede sürü sıkıntın olmuyor tüm sürücüleri kendisi otomatik tanıyor..ç
forumda aratırsan bulursun var bu sitede. bende bu forumdan indirmiştim..

Arkadaşlar ben xp64 bit sp2 kullanıyorum ve 32 bite göre çok hızlı bence maxte render alan arkadaş daha yavaş aldım demiş ama ben 32 bitte 20 dakikada aldığım renderi 64 bitte 10 dakika bile sürmüyor aynı render. Fakat bide şu olay var ram 4gb bende zaten 4gb altı ram varsa pcde 64 bit gereksiz çünkü 32 bit işletim sistemi 3gb rame kadar kullanabiliyor. 3dsmax te büyük render alırken ctrl+alt+del e basıp bakarsanız sistem 3gb ye yakın ram kullanır 32 bit xp de 64 bitte ise 4gb ye yakın ram kullanır aralarındaki fark budur. Yani 64 bit kullanacakların pc si güçlü olmalı yoksa zaten bi performans artışı olmaz hatta yavaşlamada olur.

Aktivasyon problemine gelince benim kurduğum ilk xp 64 bit sp1 di. Microsoftun kendi sitesinden sp2 indirip yükledim sorun çıkmadı. 14 günlük demo yüklemişim yanlışlıkla onuda aşağıdaki programla çözdüm programı kendim upload ettim rapide silinmez yani. Program 22kb zaten çok basit bişi programı indirdikten sonra zip dosyasının içinde AntiWPA3.cmd diye dosya olacak. O dosyayı açın ( zip içinden tıklarsanız kabul etmez zipi bi klasöre çıkartın ordan açın ) Biraz bekleyin command açılacak entera basın tamam bu kadar programı kapatın pc yi yeniden başlatın bitti bu kadar.

Program Linki : http://rapidshare.com/files/196430328/Antiwpa-V3.4.6_for_X64_and_X86.ZiP

Programı inanın çok aradım yaklaşık 3 gün bir çok program denedim olmadı fakat bu program çözdü.

Artık orjinal xp64 aramanızada gerek yok microsoftun kendi sitesinden indirin bi serial bulun o kolay zaten bu programlada aktivasyonu halledin tamam.

xp64 biti kesinlikle tavsiye ederim pc si güçlü olanlara tabi en az 4gb rami olan kullansın bence

Arkadaşlar xp64 bit in aktivasyon istemeyeni yok crackli olarak sadece bi program var onu kaldırıyor ama onuda kullanırsanız 1 ay sonra windows 1 saatte bir kendini yeniden başlatıyor. Türkçesi orjinal parayla alacam deseniz bile yok malesef. Ben orjinal aldım kurtuldum 290 tl sizde alın kurtulun derim. 64 bit farkını tam olarak yaşıyorsunuz. Tabi pc özellikleri önemli 3 gb üzeri ram varsa 64 e geçin derim. Diğer özellikleride ii olacak. Benim makina 2.88ghz 6cache 4 çekirdek işlemci, 6 gb ram, 1 gb ekran kartı, 500gb harddisk. Burada bahsettiğim program yukardaki ile aynı o programda sorunu çözmedi malesef bende 2 hafta sonra anladım.

Geri