Windows Xp Professional Sp2 Türkçe Lisanslı Orijinal

Idm ile sorun çıkmıyor.
Rapidden premium olmadan sadece idm indirebiliyor.

evet indirdim ve kurdum 2 bilgisayara kurdum ve gayet güzel çalışıyor çok teşekkürler haa şunu da belirteyim rarları açarken hata mesajı veriyor o da içindeki txt dosyaları yüzünden ama isoda hata yok buyüzden o hatayı aldırış etmeden devam edin ve rari birleştirdikten sonra isoyu kayıt edin cdye ve göreceksiniz gayet iyi çalışıyor bi de içindeki key harika bazı firmalar tabii büyük firmalar bu tür keyleri sınırsız bilgisayarlara kurmak için satın alıyorlar ve istediğiniz her hangi bir bilgisayara kurun güncellemeyi açık bırakın asla lisans uyarısı vermez ve geçerli lisans diyecektir bu key için de teşekkürler ayrıca

Bu konu ile alakalı mı bilemem ama şu soruma bi cevap verebilri misiniz? Benim daha önce pc de kurulu xp sp2, m çöktü. Olşturduğumuz bu cd O windowsu kurtarmada kullanılabilir mi?

Bu konu ile alakalı mı bilemem ama şu soruma bi cevap verebilri misiniz? Benim daha önce pc de kurulu xp sp2, m çöktü. Olşturduğumuz bu cd O windowsu kurtarmada kullanılabilir mi?

evet kurtarmada kullanabilirsin benim zaten bilgisayar sistemim çökmüştü sadece bir oyun yüzünden aldım bu cd ile üstüne kurdum ve çalışır duruma geldi

indirdim tesekkürler
rar sifresinde hata veriyor ama açıyor
ben aldım

Kardeşim indirmeye başladım inşallah beklediğim gibi çıkar eline sağlık teşekkürler paylaşım için

arkadaşım zip tan çıkarrırken hata veriyor düzeltelim

arkadaşım neden 326 mb görünüyor oysaki normal xp pro sp2 en az 520 mb civarındadır
ağa bi yanlışlık olmasın ?

arkadaşlar ben cd keyi bulamadım ya da rar dan çıkardıktan sonra yanlışlıkla sildim bana cd keyi verebilecek olan var mı acaba?

birader bu rar ları açmak için şifre istiyo o şifre nedir?

dostum eline sağlık güzel çalışma olmuş. indiriyorum şimdi. nasipse bu gece format atacam pc ye senin paylaşımını kullanarak. bittikten sonra sonuç hakkında yorum yaparım. gerçi diğer yorumlara bakınca pek ihtiyaç yok gibi ama neyse...

Geri