17 part tekrar mı indireceğiz.
neyse ben işi kısmen hallettim.
Arkadaşlar PC’ye bu katılımsız CD aracılığı ile yeni format attım.
(boot etmiyor. Açıp kur diyerek)
2 sorunum var çözemediğim.
1-“Bu dosya eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil, denetim masası klasör seçeneklerinde bir ilişki oluşturun.” C diskini açmaya çalışırken bu uyarıyı alıyorum.
C diski Ters tıklayıp aç dediğimde açmıyor araştır dediğimde açıyor. Klasör seçeneklerinden eşleştirme yapmam söyleniyor. Denedim ama “open” diye bir şey yapamadım açma seçeneğine. D diskim ve diğer sürücülerde de “open” seçeneği yok. Tıklayıp açmaya çalıştığımda “Ara” komutu algılıyor. Klasör eşleştirme yapmaya çalıştım. Yine open yok. D diski ve diğer diskleri ters tıklayıp aç diyerek açabiliyorum. Klasör eşleştirme olayında GÖZAT seçeneği var, komutlar nerde nasıl bulabilirim.
2-İnternet Explorer 7 yüklü. Tıklayıp açmaya çalıştığımda bir kısayol oluşturuyor. Zaten tıklamayıda 3-5 dk da algılıyor. Sonrasında şu uyarıyı alıyorum. “650 sıra sayısı, iertutil.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı” bu sorunu internet exploreri yeniden yüklemeden gidermenin bir yolu varmıdır. (Not:Mozilla Firefox hatasız çalışıyor)
Son Olarak ÖNEMLİ
Bu Katılımsız CD’ye key buldum. İlgililere duyurulur.
4BR3X-4CP6X-2DTXP-FFDHT-7Q298
Not : Teşekkür istemiyorum. Sorunlarıma cevap verin yeter