Windows XP Vista ULTIMATE-Final-(Türkçe)

Partların hepsini çıkarttıktan sonra zipli gibi görünen iso dosyasını nero da kalıba yazdır diceksiniz arkadaşlar sonra da format atar gibi kuracaksınız. Ben başka bi Ultimate Xp kurdum ama bazı sorunlar yaşadım. Bence Orjinali daha iyi. Paylaşım için teşekkürler...

güzel paylaşım emeğine sağlık kardeşim

Abi Bunları Nasıl Yapıyorsun Valla şununla Ilgili Bir Program Mı Var Var Sa Lütfen Link Veririrsen Süper Olur Ayrıyaten Valla Bunun Içinde Sagol Süper Görünüyor

xp ultimate vista teması eklenmiş xp cd si ark.vista ultimate 2.9 GB ama burada ki 700MB yani normal xpcd boyutunda emeğinize sağlık teşekkürler..

ethernet kartıyla ilgili sorun veriyor driverini yüklerken cok yapmacık.bmw görünümlü sahin misali bişey.tavsiye etmiyorum gerçek vista gibisi yok arkadaşlar.ama yinede upload eden arkadaşa cok teşekkürler emegine saglık kardeş

orjinal linkleri bunlardir isletim sisteminde normalde hicbir sorun yoktur
sorun bu partlari veren kiside ben buradan indirdim tavsiye ederim yapanin kendi linkidir

saoL...!

linkler kırık

hiç tavsiye etmem arkadaşlar vistayı ben kullanıorm hiç memnun değilim ama size kalmıs kullanıp kullanmamak ama bence xp en iyisi

vista ultimate yi etkinleştirmeye çalıştım
açılışta etkinkeştirme için ürün anahtarını değitri diyo ve sadece internete girmeme izin veriyor
sağdan soldan bulduğum anahtarları da kabul etmiyorr

lütfen yardım

arkadaşım anlamadım şimdi bu tema mı yoksa vistanın kendisimi? temaysa cd ye yüklemeye gerek varmı

Geri