windows xpde garip durumlar!:D

fredo_125

New member
Reaction score
0
Ya ben anlamıyorum! Bill Gates denen adam lafa gelince mangalda kül bırakmıyor. Windows xp ve diğer windows serilerindeki hatalar ve açıklar herksein başına dert oluyor. Yeni bir sürüm çıktığında ise her ne hikmetse fiyat çok kazık oluyor.Şöyle bi forumdaki sorunlara baktığımda aslında windowsun çabucak değiştirilmesi gereken bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum! Siz ne düşünüyorsunuz?

Ya ben anlamıyorum! Bill Gates denen adam lafa gelince mangalda kül bırakmıyor. Windows xp ve diğer windows serilerindeki hatalar ve açıklar herksein başına dert oluyor. Yeni bir sürüm çıktığında ise her ne hikmetse fiyat çok kazık oluyor.Şöyle bi forumdaki sorunlara baktığımda aslında windowsun çabucak değiştirilmesi gereken bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum! Siz ne düşünüyorsunuz?

sen microsoft'u forum user'lerinin karsilastiklari resim acilmiyo dosya kopyalanmiyo vs. gibi sorunlardan nasil kiyasliyorsun ki ?

ne kullandin microsoft ailesinden ???

gelmis gecmis tüm microsoft sürümlerini kullandim yönettim sadece isletim sistemi de degil,
mail sunucusu exchange, firewall server ISA, office vs. cok sükür ne bigün tekledim nede teklerim, kimse burda ben kullanamiyorum beceremiyorum demiyor nedense degistirmek istiyorsanda degistir bu ne bill amca'yi ne forumu baglamaz sacma bir konu gereksiz baslik acip bosuna forumu cöplüge cevirmeyin bence zaten kullanmayan kullanmiyor linux kullaniyor mac kullaniyor.

İşte senin gibi herkse aynı hataya düşüyo. Arkadaşım şöyle bir bak foruma ne kadar saçma hatalar var! benim anlatmak istediğim bu kadar para verilen sistemlerin yaptığı inanılmaz sorunlar. ama sen sabitlemişssin kafayı sana yapılacak birşey yok sen kullanmaya devam et.

Geri