Windows7 için en orijinal temalar

kalbikadim

New member
Reaction score
0
Sadece görev çubuğunun rengini değiştiren ve arkaplana her yerden temin edebileceğiniz resimlerin doldurulduğu temalardan sıkıldınız mı? O zaman doğru yerdesiniz.

İşte birkaç örnek resim:

1rzy8l.jpg

akigwo.jpg

n12lww.jpg

s29r3t.jpg

http://hotfile.com/dl/13563457/2a39fcf/Windows7_orijinal_temalarve_temaDLL_AYARLAYICI.rar.html

ziddu harici bir yere upload etmeniz mümkün müdür? teşekkürler.

Bence hiç gerek yok.Windows 7'nin teması zaten güzel.

Ya merak ettimde win 7 deki yuvarlak başlat logosu değişmezmi mesela xp deki gibi başlat felan olmazmı?

arkadaşım nasıl kuruluyor bu ??*

Rar dosyasının içinde "uxtheme patch" var. Onu çalıştır ve üçünü de patch yap. Yeni başlat ve themes klasörünün içindekileri C:\windows\resources\themes klasörüne kopyala. Aynı dosya var uyarısı alırsan atla de. Sağ tıklayıp özelleştir dediğinde temaları göreceksin..

aero mu bunlar peki?

Evet hepsi aero'dur.

Bence hiç gerek yok.Windows 7'nin teması zaten güzel.

Tercih meselesi saygı duyarım.

Ya merak ettimde win 7 deki yuvarlak başlat logosu değişmezmi mesela xp deki gibi başlat felan olmazmı?

Değiştirmek mümkün. Ama biraz uğraştıyor. Anlatayım:
Önce görev yöneticini başlatıp işlemlerden explorer.exe'nin\lerin çalşımasını durduyorsun. Sonra sol üstten dosyayı ve oradan da yeni görevi tıklıyorsun.
Gözat'ta çalışmasını istediğin explorer.exe dosyasını seçiyorsun ve çalıştır diyorsun.

Fakat iş bunla bitmiyor tabiii. Sonra C:\windows klasörünün içindeki orijinal explorer dosyasını sileceksin (mutlaka bir yere kopyasını al). Ama sistem silmene izin vermeye bilir. Silmek için unlocker'ı kullan. O da silemeyecek ve yenidenbaşladığında sileyim mi diye soracak. Evet de. Bilgisayar yeniden başladığında ki tam başlamayacak ekran simsiyah kalacak. crtl+alt+del yapıp görev yöneticisini başlat ve kullanmak istediğin explorer.exe'yi çalıştır. Bilgisayar normale dönecek. Yeni explorer.exe'yi C:\windows'un içine kopyalamayı unutma. Yoksa diğre açılışta yine aynısını yapmak zorunda kalırsın.

ilgi alakana teşekkür ederim şimdi indirebildim saol :D

kurdum ve çalıştırdım gerçekten çok çok güzeller ellerine sağlık ;)

Geri