windowsla ilgili bir sorun

weyis

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar benim bir sorunum var. windowsu açtıktan sonra ethernet kablosunu çıkarınca ya da modemin elektriği kesilince bilgisayar donuyor. quake 4 oynuyorum oyuna girmek için interneti kesmem gerek ya da modemin ip sini değiştirip rapidden downloada devam etmek için. vs... eğer bu sorunun neden kaynaklandığını söyleyebilecek biri varsa çok sevinirim windows xp professional sp2 kullanıyorum. bütün updateleri yüklü. kaspersky internet security 7, emule msn messenger de diğer yüklü interneti kullanan programlar hepsi orjinal yöntemlerle yüklü
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

kaspersky den kaynaklanan bir sorun olabilir. başka bir program kulanmanı tavsiye ederim.
yada filtreleme programları kullanıyosan onlarda olabilir yani sana şöyle diyim internet ile haberleşme içerisinde olan yani güncelleme işi çok olan bir program yüzündendir buda kaspersky yada filtreleme programları gelelini oluşturur

kaspersky den kaynaklanan bir sorun olabilir. başka bir program kulanmanı tavsiye ederim.
yada filtreleme programları kullanıyosan onlarda olabilir yani sana şöyle diyim internet ile haberleşme içerisinde olan yani güncelleme işi çok olan bir program yüzündendir buda kaspersky yada filtreleme programları gelelini oluşturur

Aynen Sana Katılıyorum

Geri