winlogon.exe

hack007

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu hatayı 2 hatta 3 kere verdi aynı gün hatta 2 hatayı peşpeşe vermişti galiba.mavi ekran hatası verip restart atıyo masaüstüne gelincede bu hata çıkıyor.işletim sisteminde bir problem var heralde anlamadım acil yardımlarınızı bekliyorum.Resim altta bakarsanız çok sevinirim.

umxj.jpg

birde arkadaşlar mavi ekranda hiçbir şekilde sistemi durduramıyormuyuz?ben pause tuşu durduruyor diye biliyorum yaptım ama işe yaramadı belkide geç bastım bilemiyorum anlamadım.

Cd' İn Var İse Bunu Dene Öncelikle.

1) Elinizde bulunan XP İşletim Sistem Cd'sini Cd Rom'unuza takınız.
2) Başlat > Çalıştır'a " (Cd Rom Sürücü İsmi) D:\i386\winnt32.exe\unattend " yazıp, Tamam deyiniz.
3) İşlem bitince Pc'nizi yeniden başlatıp, Kontrol ediniz.

2 Yöntem.

1) Başlat > Çalıştır'a " Regedit " yazıp, Tamam deyiniz. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon içinde GinaDLL REG_SZ
isminde değer olup olmadığına bakınız. Varsa bunu siliniz.

2) Pc'niz de GinaDLL isminde dosya aratınız. Bulursanız bunu siliniz. Silinmiyorsa, bu işlemi Güvenli Mod'da deneyiniz.

3) BURADAN indireceğiniz Rar dosyasındaki 3 dosyayı masaüstüne çıkarınız.

4) Msgina.dll dosyasını C:\WINDOWS\system32 içine atınız. Çıkan soruya Evet deyiniz.

6) FxNetsky programını çalıştırınız.

7) Eğer olmaz ise Reg dosyasını çift tıklayınız. Çıkan soruya evet deyiniz

İlk verdikleriniz 1.YöntemBaşlat çalıştır diye devam ettiğiniz 2.yöntem dimi tamamen anlıyimki sorun olmasın.

birde hata donanımsalmı yoksa işletim sistemiylemi ilgili bunu merak ediyorum.ayrıca internet bağlantım çok kopuyor halbuki yeni format attım driverlerini kurdum ama anlamadım bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.sağolun.

int baglantın cok kopuyor benımde basıma geldı aslında virus olabilir combo fix le cozmustum dene bakalım

Cd' İn Var İse Bunu Dene Öncelikle.

1) Elinizde bulunan XP İşletim Sistem Cd'sini Cd Rom'unuza takınız.
2) Başlat > Çalıştır'a " (Cd Rom Sürücü İsmi) D:\i386\winnt32.exe\unattend " yazıp, Tamam deyiniz.
3) İşlem bitince Pc'nizi yeniden başlatıp, Kontrol ediniz.

1.yöntem bu dogru anlamıssın.

tamam çok sağolun denicem.aslında bir tanıdık önceki halindeyken başka birşey kurmuştu ben direk ıntel pro wireless driverini kuruyorum gerçi hep hiçbir sorun olmuyordu.tamam denicem dediklerinizi çok teşekkürler.

benim cd sürücüm E olduğu için E:\i386\winnt32.exe\unattend yazıp tamam dedim ama
E:\i386\winnt32.exe erişilemez ve dizin adı geçersiz dedi.yardımlarınızı bekliyorum.

sqook ilk önce 1.dediğiniz adımı yapıp sonra combo fix ve malware ile taratcaktım zaten.ilk yöntemde takıldım şimdi 2.yöntemi deniyimmi peki?sonrada virüs taratırım?
terenova77 güzel bir fikir verdiniz aklıma gelmemişti çok teşekkürler hiçbiri olmazsa geri yükleme yapiyim.

Kesinlikle virüs diyorum ve büyük ihtimalde Win32.Sality Güvenli Mod'da açıp bilgisayarı Combofix ile tarat bi bakalım... ( Şirkette Başıma geldi ordan biliyorum ) Bu arada sistem geri yükleme bir işe yarayacağını sanmıyorum...

emsisoft da deneyebılırsın vba32 de deneyebılırsın.

spooks ve sqook çok teşekkür ederim.spooks peki düzelmezse format atsam sorun düzelirmi acaba?yani işletim sisteminden kaynaklanan bir hata dimi bu?

işin kötü tarafı mesela 2 gündür falan yapmıyo düzelip düzelmediğinide anlıyamıcam.

Sana Tavsiyem Bunu Bir Denermisin Virus olup olmadığı daha kolay anlasılıcak.

http://downloads.comodo.com/cce/download/setups/cce_2.2.217899.172_x32.zip

burda goruldugu gıbı vırus varsa calısan ıslemlerınde bu vırus vardır diye yazar eğer varsa resmını cekıp koyabılırmısın bırde guncelleyıp taratıp sonunu duzeltebılırsın vırus taramasıyla

örnek patch dan dolayı bu uyarı gosterıyor kırmızı olan alan

Not : CCe yazan comodo cleaning essentialsda vırus taraması yapar.

programı download ediyorum güncellicem ve taratıcam sonrada resmini çekip koyarım sorun varsa.çok sağolun.

listede komple safe yazıyordu.anladığım kadarıyla virüs yok ama genede full tarama yapcam.

sistemi geri yükleyebiliyorsan yükle yok olmuyorsa xp cd değiştirip denemeni tavsiye ederim.

hımm xp cdsini değiştiriyim tamam.halbuki yeni idi xp sp3 ama napalım.ama comodo ile full taratma yapınca bişeyler buldu ve sildim şimdide güvenli mod da combo fixi yapcam sonrada malwarebytes heralde yeter gene devam ederse dediğiniz gibi yapıcam.

zg4r.jpg

arkadaşlar combofix böyle bir hata veriyo neden acaba bütün koruma programlarını kapattığım halde.

Geri