:: Wireless Hacking ::

çok teşşekür ediyorum ama bu hacktrack programını nerden bulucaz????

Arkadaşlar bunun aircrack olmadan
linux vs. uyumlu kart gerektirmeden
wordlist yada denem yanılma yoluyla şifre kıranı yokmu
eskiden cok ugrastım yapamadım artık biri yardım etsin
usb alıcı benimki wep kırmam gerek???????????????????????????????????????????????????????????????????

Arkadaşlar bunun aircrack olmadan
linux vs. uyumlu kart gerektirmeden
wordlist yada denem yanılma yoluyla şifre kıranı yokmu
eskiden cok ugrastım yapamadım artık biri yardım etsin
usb alıcı benimki wep kırmam gerek???????????????????????????????????????????????????????????????????

bi yadım edinsana lan en çok benim ihtiyacım var 8-9 yıldır int yok

slam acil yardım ben şu an vista kullanıyorum ama blacktrack 3 cd kopyalı benim isteğim vista açıkken aynı anda blacktrack 3 açıp işlem yapmak bunu nasıl açabilirim yardımcı olurmusunuz.vista kapanmadan yani acil cevap verirseniz çok teşekkür ederim bunuda kime sorduysam bilmiyor bunu bilen bence bilgisayar profösörüdür..

bir cevap yazan yokmu

yav sunun sole kısa hızlı bı cozumu yokmu yav 10 tane sıfrelı wıreless var gıremıorum hıc bırıne

kardes cok iyi anlatmissinda beni astigi icin ben bisey anlamadim benim bi sorum olcak sana ben wireless kullaniyorum biyerde 6 tane kadar kablasuz ag goruyor ama geneli sifreni ben bu sifreyi kirabilirmiyim nasil kirarim bi yardimci olursan BENIM ANLAYABILECEGIM SEKILDE :d MEMNUN OLURUM...

yaw kardeşim adam hangi birinize cevap versin :D

indirin şu adrsten

http://www.remote-exploit.org/backtrack_download.html

backtrack 3 cd image olanı yazdırın cd ye iso olarak cd den çalıştırın o calısmazsa BACTRACK 2 image dosyası olarak indirin cok fazla farketmez aynı şeyi yapabilir
nasıl calıstıgına gelınce youtube backtrack yazın bır suru anlatımlı vıdyo var en basıtınden

şifre kırma

emeğine sağlık... çok uğraştım hem xp'de hem ubuntu'da olmadı... kart uyumsuz herhalde...

her şey iyigüzel anlatılıyor ama bu backtrak linuxtamı kullanılıyor yoksa lünux sun kendisimidir vindovsta kullanabileceğimiz anlaşılır bir wpa şifre kırma programı varmı

yok kardeş kıramamıssı kırsaydı passerger yazan yer yerine key fount yazazardı

arkadaslar wpa kirdim asagidaki cikti ama baglanamiyorum.. sifre ollayini nasil wermeliyim

passphrase: antray:eek:range8
master key F1FAA2BBCD47204D56CAA15C68B29976DCB608ABBABEA5C35B 5EEE4BB23086A7

Transcient Key : 1AD5BEA6C5519BF1DA29B0B27D8A3BA2

CE88C7C214C486FD82693F84ABDD4AC3

663C79A6E3B65B0FA5BC44597B2A33F6

FE0B6B01E4FE0996E5B1E473F50A18C3

EAPOL HMAC : 4BD7BD662745EDCA405AC285C914E89F

Segmentation fault

bu cikti lütfen cevap

vallaha paramla ortak olsam daha iyiy kardeş.Yine de emeğine sağlık...

Alttaki işlemler linux ortamında yapılmaktadır.
2aiemau.png

Geri