yok hocam ip numarasıylada çözemedim olayı
LiveValue New member Katılım 21 May 2007 Mesajlar 165 Reaction score 0 Puanları 0 24 Tem 2008 #21 yok hocam ip numarasıylada çözemedim olayı
V vurkan New member Katılım 9 Eyl 2006 Mesajlar 21 Reaction score 0 Puanları 0 25 Tem 2008 #22 LiveValue' Alıntı: yok hocam ip numarasıylada çözemedim olayı Genişletmek için tıkla ... kardeş noldu sen gönderdin mi ip numarasını arkadaş çözebildimi?
LiveValue' Alıntı: yok hocam ip numarasıylada çözemedim olayı Genişletmek için tıkla ... kardeş noldu sen gönderdin mi ip numarasını arkadaş çözebildimi?
VaGaBoNdSe New member Katılım 7 Mar 2007 Mesajlar 654 Reaction score 0 Puanları 0 Konum 34/Gültepe 25 Tem 2008 #23 cözülecek birsey degil ki zaten, hem fiziksel olarak ulasamiyorsun cihaz'a hem arayüz sifresini bilmiyorsun ve restart etmek istiyorsun. elinde olan imkanlar ile bu yapmak istedigin imkansiz[13 senedir ne gördüm ne duydum böyle bir problem].
cözülecek birsey degil ki zaten, hem fiziksel olarak ulasamiyorsun cihaz'a hem arayüz sifresini bilmiyorsun ve restart etmek istiyorsun. elinde olan imkanlar ile bu yapmak istedigin imkansiz[13 senedir ne gördüm ne duydum böyle bir problem].