Wireless sorunu...

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0

Merhaba arkadaşlar 2048 sınırsız internetim var komsuyla ortak kullanıyoruz onda da wireless var.. Laptop da normal giriyodu internete bugun çocukları her ne yaptıysa wireless açınca devre dışı yazısıyla karşılaşıyoruz... Wireless normalde açık iken mavi renkte yanıyodu düğmesi kapalıyken de turuncu... Şu an hep turuncu renkde yanıyor.... Bir türlü nete bağlatamadık... Sorun ne arkadaşlar sizce ?

İşletim sistemi : Vista

Başlat->Denetim masası->Ağ bağlantıları 'ndan Wireless yazana sağ tıkla etkinleştir de bakalım olcak mı

ya da onar de o da olmazsa modeme reset atin....

laptop un tu$larinda ekstra mavi tu$lar da var ve alt dugmesinin yaninda mavi FN var ona basili tut ve mavi wifi tu$unu bul (F1-F12) arasi olmali wifi isigi mavi renge gecene kadar mavi tu$lari dene.
benim bi arkadasin cocugu da aynisini yapmisti böyle düzelt misitim ben onun laptopunu

ΜεтάĻïڪţ;3856334' Alıntı:

Merhaba arkadaşlar 2048 sınırsız internetim var komsuyla ortak kullanıyoruz onda da wireless var.. Laptop da normal giriyodu internete bugun çocukları her ne yaptıysa wireless açınca devre dışı yazısıyla karşılaşıyoruz... Wireless normalde açık iken mavi renkte yanıyodu düğmesi kapalıyken de turuncu... Şu an hep turuncu renkde yanıyor.... Bir türlü nete bağlatamadık... Sorun ne arkadaşlar sizce ?

İşletim sistemi : Vista

arkadaşım ... laptop üzerinde wireless aç/kapa düğmesi olması lazım ... orayı kontrol ettinmi.. wireless bağlantı düğmesinde ışık yanıyomu... yada kilit çubuğu falan varsa açık olduğuna bak ...

gerekli açıklamayı orda yapmıştım dostum dediğim gibi turuncu ışık yanıyor herşey normal görünüyor fakat laptop da hala wireless devre dışı yazıyor * ? ? ?

Geri