World of Warcraft bölüm isteği

Gogomanyaa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Online Oyunlar bölümünde birçok online oyunun kendi kategorisi bulunmakta fakat milyonlarca player'ı bulunan World of Warcraft'ın kategorisi yok istek olursa ve uygun görülürse World of Warcraft bölümünüde Online Oyunlar'a eklemek mümkünmü acaba.7 yıl oynadığım bir oyunu burada görmeyi çok isterim güzelde paylaşım olacağına inanıyorum. Aramızda mutlaka oynayan, duyan, bilen vardır..

Bilgilerinize arz ederim.

Talep ve ilgi yeterli olursa ve yönetimcede uygun görülürse açabiliriz

Gogo gel Private Açalım :)

Gogo gel Private Açalım :)

Private serverda başladım ben bu oyuna ilk :D Orj. da pek oynamadım bütün yıllarım private serverda geçti diyebilirim çok sağlam bir serverımız vardı.. Oyunu bıraktım 1 yıl oluyor ama takip ediyorum sürekli =)

Hiç bilgim yok ben warcraft III'de kaldım liseye gidiyorduk o zaman. Online oyunların çok kullanıcısı olduğunu biliyorum... Bu işle uğraşabilecek evsafta, her an sitede mevcud olabilecek insanlar varsa çok güzel bir fikir olduğunu söylemeliyim...

Mevcut şartlar altında sizde farkettiyseniz KO bölümünü kücülttük, WOW'a ilgi olacağını düşünmüyorum veya online oyunlar bölümünde WOW içerikli konu göremedim. Eğer ki WOW'la ilgili paylaşımlar artar, konu görüntülenmeleri istenilen seviyelere gelirse elbette ayrı bir bölüm olarak ekleyebiliriz.

Hiç bilgim yok ben warcraft III'de kaldım liseye gidiyorduk o zaman. Online oyunların çok kullanıcısı olduğunu biliyorum... Bu işle uğraşabilecek evsafta, her an sitede mevcud olabilecek insanlar varsa çok güzel bir fikir olduğunu söylemeliyim...

Ben hergün giriyorum bu bölüm için özellikle çok paylaşım yapmaya hazırım.. Irklar, classlar, map'ler, dungeonlar, arenalar, meslekler, boss fight'lar oyunla ilgili bir çok paylaşımı ve yardımı yaparım bölüm açılırsa..

Mevcut şartlar altında sizde farkettiyseniz KO bölümünü kücülttük, WOW'a ilgi olacağını düşünmüyorum veya online oyunlar bölümünde WOW içerikli konu göremedim. Eğer ki WOW'la ilgili paylaşımlar artar, konu görüntülenmeleri istenilen seviyelere gelirse elbette ayrı bir bölüm olarak ekleyebiliriz.

WoW ile ilgili bir çok paylaşım yapacaktım fakat uygun bölüm bulamadığımdan dolayı yapamadım. Siz nereye yapacağımı söyleyin ben oraya çullanayım şimdiden konu görüntülenmeleri istenilen seviyeye ulaşırsa gerekeni yaparsınız uygunmudur acaba? :glare:

yeterli ilgi olursa açılacağını inanıyorum . yönetim bu konuda elinden geleni yapar. oyunla ilgili hiçbir bilgim yok fakat knight online oynadığım için tahmin edebiliyorum. paylaşımlar oyunu sevdirirse bana başlayabilirim bile .

Geri