www.hackhell.com sitesine bağlanır bağlanmaz virüs ile karşılaşıyorum(yeniden açıldı

Menow

New member
Reaction score
0
Konuyu kapattığınız için tekrar aynı başlığı açmak zorunda kaldığım için adminden özürdiliyorum...

Ancak bir sürü pop Up açan site de bu virüs uyarısı almıyorum. Sadece hackhell sitesinde mevcut bir uyarıdır..

Bu site gibi pup up açan siteler mevcuttur ve pencerenin üst kısmında pup up önleyici uyarı verir.

Eğer virüs değilse o zaman programsal olarak pop up açan bir exe dosyası bilgisayarımıza yerleşiyor demektir..

Teşekkürler.

Şuan seninle aynı siteye bende giriyorum. Güvenmiyorsan bişey diyemem. 250.000 üyesi olan bi forumda mümkünmü böyle bişey?

Bize de bulaşır aynı siteye girince. Bu konularda biraz daha geniş bilgi edindiğinde virüs olmadığını sende anlayacaksın.

cimri falan ama mantıklı konuşuyo bu hocus..:)

|ChaMuR|' Alıntı:
cimri falan ama mantıklı konuşuyo bu hocus..:)

Asıl cimri sensin :D

Bak Cem Cimri
isminde bile örtüşen 2 harf buldum :biggrin

Valla aynı uyarı bendede geliyor hocos neden oluyor

kullandığın virüs programı... AVG :S

Bu uyarı geliyor diyenlerin yüzde 99 u AVG kullanıyor. Bu da ayrı bi anektod =)

Ben kaspersky kullanıyorum. Ayrıca şunu söyleyebilirim. Açılan site illegaliz.biz isimli forum reklamı. Yani Ringofon gibi bişey de değil .exe yüklesin..

Antivirüsler herhangi bi pop-up açıldığında [küçük pop-up değil tam sayfa] Bunu genellikle tarayıcı ele geçirme riski olarak algıladığı için uyarı veriyor.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Bu uyarı geliyor diyenlerin yüzde 99 u AVG kullanıyor. Bu da ayrı bi anektod =)

Ben kaspersky kullanıyorum. Ayrıca şunu söyleyebilirim. Açılan site illegaliz.biz isimli forum reklamı. Yani Ringofon gibi bişey de değil .exe yüklesin..

Antivirüsler herhangi bi pop-up açıldığında [küçük pop-up değil tam sayfa] Bunu genellikle tarayıcı ele geçirme riski olarak algıladığı için uyarı veriyor.

Sevgili admin yanlış anlama siteye güvenmesem zaten yıllardır sitenizde gezmem. ANcak ben AVAST da da denedim, AVG dede denedim, ve şu anda AV personal da da deniyorum her seferinde siteye bağlandığımda all user klasöründe garip dosya oluşuyor ve antivirüsler bu dosyayı görüp uyarı veriyolar bende siliyorum... ancak siteye üst üste girdikten sonra belli bir süre sonra bu uyarı kalkıyo yani virüs ouşlmuyo. Daha sonra (uzuncana bir süre) tekrar siteye girdiğimde aynı garip dosyayı tekrar buluyor ve gene virüs uyarısı veriyor.

Ben hala siteye giriyorum güven konusunda bi sorunum yok ama sizden kaynaklanmaya bi problem olabilir. 3 tane anti virüs programı sürekli değil rasgele zamanlarda boşunamı all user da belgelerimin içinde garip bir dosya bulup siliyor???

bence pop up sitelerinde bir sorun olabilir...

iyY74273.jpg

79y74381.jpg

hele bi bak hocus kardeş..

Görüğüm kadarıyla java script dosyasını hackhell sayfası belgelerim de intyernet dosyalarınaa yüklüyor ve bunu virüs olarak tespit ediyor virüs programları...

Acaba sendede sürekli değilde mesela bilgisayarı kapatıp açınca bir daha siteye girincemi uyarı veriyor yoksa sürekli her siteye girdiğinde mi?

Bide sende virüs demiş ama ne virüsü olduğunu yazmamış... Yazıyorsa söylermisin?

Menow' Alıntı:
Görüğüm kadarıyla java script dosyasını hackhell sayfası belgelerim de intyernet dosyalarınaa yüklüyor ve bunu virüs olarak tespit ediyor virüs programları...

Acaba sendede sürekli değilde mesela bilgisayarı kapatıp açınca bir daha siteye girincemi uyarı veriyor yoksa sürekli her siteye girdiğinde mi?

Bide sende virüs demiş ama ne virüsü olduğunu yazmamış... Yazıyorsa söylermisin?

Uzun Süre Siteye girmediğinde + PC açıp kapatınca kendi oto olarak tarıyor c: ve d: yi hemen buluyor zaten...​

Evet bendede aynısı oluyor. Bende oto tarama aktif değil AV personal da ama uzun süre siteye girmeyince bendede bağlantıdayken daha uyarı veriyo...

virus.JPG

Buyrun ayrıntılı açıklaması AVIRA antivirüs gerçekten bu konuda iyi. Dehşet açıklamaları var. Hemde ücretsiz yav :durdurun

Tabi bizim virüs hiç bir sınıfa girmemiş, açıklama yok yenimi acaba :D

AVG programının aptallıgından başka bişy değil içinizde şüphe oLmasın..
Bilgisayarıunıza veya kendi özeL bilgilerinize zarar vericek birşey değildir..
tüzm virüs programLarıyLa denedim sadece aVg denen programda çıktı..

Dostum Avast ve AVIRA dada oluyor lütfen boşuna söylemiyorum...

Ama herzaman olmadığından sana denk gelmemiş olabilir diğer programlarda.

Bende Avast 'da AVG de ve AVIRA da hep virüs bulunuyor...

Bende kaspersky full kullanıyorum bu siteye yeni üye oldum güzel site die hergün bakıyorum ama hiç kaspersky uyarı vermedi...

Ben Antivir kullanıyorum anasayfaya girince bendede 2 tane veriyo delete diyip geciyorum :D
zararsızda olsa verilen uyarı hos degil :)

Ben de önceden norton kullanıyodum. Sonra kaspersky kullanmaya başladım.
Hiç virüs uyarısı görmedim. Göreceğimi de sanmıyorum. bence virüs tarayıcılarınız şaşalıyor.
Site yetkilileri ve gönüllü üyeler zaten zararlı olabilecek tüm dosyaları kontrol ediyorlar.

Ayırca HH tan kullanıcılarına zarar verebilecek virüs daha anasının karnından doğmadı.
Yakarım o virüsü ulemmmm. :)

Hiç bi virüs literatüründe mevcut olmayan bi virüs icat ettik. Siteye koyduk, girenlerin bilgilerini çalıyoruz. [Ne işimize yarayacaksa] .. . O yüzden 30 un üzerinde virüs programı bu virüsü yiyor [Kaspersky, F-Secure, Norton, Zone Alarm vs..] Ama 2 tane akıllı virüs programı AVG ve Avast yemiyor :D

Oldu mu tatmin olmuyorsun başka şekilde..

Geri