www.hhizle.com

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
Arkadaşlar biliyoruz ki Bora'nın gelmesiyle hackhell yeni yeni projelere imza atmaya başladı; bunlardan birisi de hhizle.com ..

Bora'nın herşeyiyle hazırlayıp bana emanet ettiği bu siteyi sizlere tanıtmak için biraz oturmasını bekledim .. Son bir haftadır fazlasıyla zaman harcadığım sitemiz artık tv'de olan tüm dizileri yayınlandığı gün sizlerle buluşturmaya başladı ..

Hepinizi bekliyorum, online artsın reklam gelsin =P

infatuate & Hackhell

Hayırlı olsun Hackhell'e. Yayına girdiği günden beri takipçisiyim, özellikle KVP için.

Online artıp reklam gelmesi için her gün orada olacağım...:001_cool:

Hepimize hayırlı olsun bakalım :)

nasıl emek verdıgını bılıyorum bıtanem site icin, bırgun hakettıgı yerlere gelıcek hhizle sen merak etme calısmaya devam ozellıkle yrn ezel ı beklıyorum tv ıle aynı anda yayında olsun pls =)

Online video mu eklıyoruz yoksa Upload edip part halınde paylasım mı yapıcaz ?

http://www.hhizle.com/uyeprofili.php

Üye olmam anında çalan elimdeki telefonun notebook'un üzerine düşmesiyle ve benim de farketmeden üye ol butonuna basmış olmamla birlikte tamamen istemeden edindiğim d harfini nikimden kaldırmanız mümküm mü : ) ? acaba newwave(d) : ( sadece newwave : ) tşk ederim.

Harika bir site olduğunu da ayrıca belirtmek nete böyle bir site

kazandırdığınız için emeklerinizden dolayıda sizlere teşekkür etmek isterim.

Online video mu eklıyoruz yoksa Upload edip part halınde paylasım mı yapıcaz ?

ben elimden geldiğince dizileri ekliyorum, sizlerde üye olup ister olmayan dizilerin bölümlerini ister karışık videolar kısmına videoların flv ya da mp4 adreslerini yazarak ekleme yapabilirsiniz =)

edit: nickin düzeltildi newwave =)

ben elimden geldiğince dizileri ekliyorum, sizlerde üye olup ister olmayan dizilerin bölümlerini ister karışık videolar kısmına videoların flv ya da mp4 adreslerini yazarak ekleme yapabilirsiniz =)

Sadece sömürücü olarakta sitede yerimizi alabilir miyiz? :001_smile:

Tamamdır abla olmus bıl : )

güzel düşünce..tebrikler..

hackhell ailemize hayırlı uğurlu olsun..

bi sorum olacak..şifre neden 5-10 arası karakterle sınırlandırıldı?karakter sayısı arttırılamazmı?

online olup dizi izlesenizde yeterli benim için, amacımız sizlere hizmet verebilmek zaten :sigara:

otlupeynir; bununla ilgili bi fikrim yok ama 10 hane de şifre için yeterlidir sanırım =)

o kadar çok şifrem varki hangisi nerenin artık karıştırıyorum..

buraya da hackhell'de kullandığım şifremi yazayım dedim unutmamak için =)

neyse, önemli değil artık..aldım bi şifre..

tekrar teşekkürler..güzel olmuş..

Tesekkür ederiz hayirli olsun =)

eline sağlık çok güzel bi site olmuş...The closer'ıda ekleyebilirsen süper olur :))

online olup dizi izlesenizde yeterli benim için, amacımız sizlere hizmet verebilmek zaten :sigara:)

Sayın HHizle yöneticisi;

Sitenize açıldığı ilk gün üye oldum ve ilgi ile takip etmekteyim.

Çocukluğumdan beri içimde ukte olarak kalmış olan bir kaç cocuk dizisini de siteye eklemeyi düşünür müsünüz?

İsteklerim :

Heidi 4. sezon 12. bölüm

Pinokyo 7. sezon 5. bölüm

Hadi Voltran'ı oluşturalım 3. sezon 8. bölüm..
:hadiordan:hadiordan

Geri