ciwata
New member
- Reaction score
- 0
çok eskiden millet kumla kirlerini çıkartmaya çalışırken bizim eski türkler sabunu keşfetmiş tabiki biz biliyorsak herkes biliyordur diye seslerini çıkarmamışlar. sonrasında gavurlardan biri ben buldum diye atlamış ve şu an sabunu ilk bulan millet olarak onlar geçiyor. Aynı şekilde pusulanın hikayesi çinlilerle sonuçlandı..
Netice itibariyle nede olsa atalarımızdan kalan genetik bir sorun..
bende Php kodlarımı yazarken sql bağlantı kodlarını ayırdım bir kenara
dosya içine atıp include etmek için.. Veritabanı bağlantısı sağlayacağı için dosyanın connect.php olsun diye geçti kafamdan aynı isimde dosyam olduğu için haliyle olmadı ve con.php yazdım. Xp hata verdi. buda mı var diye baktım yoq. tekrar yine hata.. tekrar yine hata sonrasında conn.php olarak isimlendirdim ve programı yazmaya devam ettim..
Şimdi ise bir hintli çıkmış piyasaya XP lerde genel problem ben buldum diye kasım kasım kasılıyor.
Kim buldu tartışılır.. Komik...
İşin özü xp sistemlerde hiç bir dosyanın adı CON olamaz..
Neden ?
Bilmiyorum..
Netice itibariyle nede olsa atalarımızdan kalan genetik bir sorun..
bende Php kodlarımı yazarken sql bağlantı kodlarını ayırdım bir kenara
dosya içine atıp include etmek için.. Veritabanı bağlantısı sağlayacağı için dosyanın connect.php olsun diye geçti kafamdan aynı isimde dosyam olduğu için haliyle olmadı ve con.php yazdım. Xp hata verdi. buda mı var diye baktım yoq. tekrar yine hata.. tekrar yine hata sonrasında conn.php olarak isimlendirdim ve programı yazmaya devam ettim..
Şimdi ise bir hintli çıkmış piyasaya XP lerde genel problem ben buldum diye kasım kasım kasılıyor.
Kim buldu tartışılır.. Komik...
İşin özü xp sistemlerde hiç bir dosyanın adı CON olamaz..
Neden ?
Bilmiyorum..